Hükümlülere “Ahlak Anlayışı Ve Toplumsal Değerler” Konusunda Konferans

Hükümlülere “Ahlak Anlayışı Ve Toplumsal Değerler” Konusunda Konferans
Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa KARA tarafından Hükümlülere “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” hakkında konferans verildi.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla 2013 yılı içinde planlanan konferansların ikincisi olan “ahlak anlayışı ve toplumsal değerler” konulu konferans, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kara’nın sunumu ile Çarşamba Adliyesi Konferans salonunda yapıldı.

Konu ile ilgili Çarşamba Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ahlak anlayışı ve toplumsal değerler konulu konferans ile hükümlülerin davranış ve yaşantılarında, dini duygu ve düşüncelerin geliştirerek, insan, aile, millet ve vatan sevgisini aşılayarak, yeniden suç işlemelerini önleyecek ahlaki değerler kazanmalarına yardımcı olmaya, olumsuzluklar ile karşı karşıya kaldıklarında cezaevine girmeden doğru çözüm yolunu bulmalarına, Ceza İnfaz kurumundan salıverilmelerinden sonra topluma uyumlarını kolaylaştırarak olumsuzluklara sabırlı ve dayanıklı bireyler olabilmelerine yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır” denildi.

Konferansa Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Çarşamba Müftüsü Sıtkı Kaya ve Denetimli Serbestlik Personeli ve hükümlüler katıldı.  Konferansın son bölümde, hükümlülerin soru– cevaplarla devam edilerek hükümlülere konferans katılım belgeleri takdim edilmesinin ardından konferans son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber