Hugo Almeida Beşiktaş'ta kalacak mı?

Hugo Almeida Beşiktaşta kalacak mı?
Beşiktaş ile sözleşme uzatmaya bir türlü yanaşmayan Hugo Almeida, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic'in ikna çabaları karşısında yumuşama belirtileri gösterdi.

Portekizli golcü daha önce istediği yıllık 3.5 milyon euro garanti parada indirime gidebileceğini belirterek yönetimle yeniden masaya oturacağını bildirdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan haberde; Kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren ve Dünya Kupası öncesi Portekiz Milli Takımı'nın da önemli kozları arasında yer alan Almeida, Özen ve Bilic ile yaptığı son görüşmede, "Ben İstanbul'da mutlu olduğumu her fırsatta söyledim. Beşiktaş'ta oynamaktan da çok mutluyum. Bu sezon benim için çok iyi geçiyor. Mutluluğumu bozmak istemem. Ortak bir noktada buluşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bilic'in, Fernandes'in aksine takımda kalmasını çok istediği Almeida için Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı da olumlu ifadeler kullandı.

Portekizli golcünün takımda kalmasından yana olduklarını kaydeden Kavalcı, "Almeida ile anlaşırız. Yaptığımız görüşmelerde bize hep olumlu yaklaştı. Tabii kendisi ve ailesi için yüksek ücret talep edecek ama bizim de şartlarımız ortada. Sezon bitmeden yeni sözleşmeyi imzalamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor