HİZMET BİNASI’NDA SONA GELİNİYOR

HİZMET BİNASI’NDA SONA GELİNİYOR
hizmet binasında son aşamaya gelindi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Çarşamba İlçe Müdürlüğü’nün ilçede yapımı süren 

Çarşamba ilçesinde çiftçilere hizmet veren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının yapımında sona yaklaşıldı. İlçeye yeni bir hizmet binasının kazandırılmasının gerektiğine değinen Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, göreve geldiği süreçten bu yana yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Osman Akman açıklamasında, “Yeni hizmet binamızı öncelikle Bakanlığımızın yatırım planına aldırdık. Hazırladığımız projeyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay aldık. Böylesi bir hizmet binasını ilçemize kazandırmamız için çaba sarf etmemiz gerektiğine inanıyorum. Çarşamba Ovası Türkiye’nin önemli tarım alanlarından birisi. Potansiyeli böyle yüksek olan bir yerde, mevcut hizmet binamızı modern Türkiye’ye uygun bir şekilde dizayn etmeyi istedik. Çiftçilere verilen hizmeti mevcut yapı içerisinde yetersiz olduğunu gördük ve gerekli çalışmaları yaptık. Çalışmamızda Çarşamba’dan, Bakanlığımızdan destek veren tüm kurumlara teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Hizmet binasının son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, “Hizmet binamızın yapımı sürmekte. Kısa sürede yeni binamızda çiftçilerimize hizmete devam edeceğiz. Yaklaşık 2 ay sonra hizmet binamıza geçeceğimizi tahmin ediyorum. Şuanda kiraladığımız hizmet binasının çiftçilerimize uzak olması, normal yerinden uzakta kalması üreticilerimize zor anlar yaşatmakta. Çarşamba’ya çok güzel bir hizmet binasını sunacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Müdür Osman Akman, Ondokuz Mayıs Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu yanına yapılmakta olan hizmet binasının modern, ihtiyaçları karşılayabilecek, daha hızlı hizmet sağlayabilecek, engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği bir binanın yapıldığını belirtti.

HABER: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN 

ghkm.jpg

gyk.jpg

zfk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber