Hizmet Anlayışı bu…

Hizmet Anlayışı bu…
Çarşamba’da bir süredir haberlerimize konu ettiğimiz hizmet anlayışının bir örneğini bu haberde göreceksiniz.

Çarşamba’da bir süredir yapılan çalışmaların başında gelen yol çalışmaları devam ederken dün karşılaşılan bir örnek yine aynı cümleyi kurdurdu, “Altı yapılmadan üstü yapılırsa!”

Çarşamba’da yaz döneminin başında başlayan ara sokaklara parke döşeme çalışmaları akıllara, buralardan doğalgaz hatları geçmeyecek mi? sorusunu getirmişti. Doğalgaz çalışmaları ile birlikte yapılan yolların yeniden yıkılacağının gündeme gelmesi gecikmemişti. Bu tartışmalar süre gelirken kentte yeniden başlayan doğalgaz çalışmaları ise meselenin tuzu biberi oldu.

Bizler yolların doğalgaz nedeni ile bozulacağını düşünürken beklenen gol kanalizasyondan geldi. Çarşamba’da kuzeyde Mehmet Akif Camii, güneyde ise yeni yapılan Mehmet Akif İlköğretim okuluna kadar olan bölümde yapılan asfaltlama çalışmalarına kanalizasyon engeli gelip darbe vurdu. Neden mi daha asfaltlanalı 1 ay bile geçmeden bir kanalizasyon çalışmasından kaynaklı sıfır beton asfalt kesilerek, çalışma yapıldı. Daha açılmadan yamalı bohçaya dönecek olan yol çevre sakinlerinden de tepki çekerek, “yapmadan yıkıyorlar” şeklinde tepki gördü.

Bir süredir gazetemizde yaptığımız haberlerde mevcut sorunları dile getirmeye elimizden geldiğince özen gösteriyoruz. Hepimizin vergileri ile hizmet üretenlerin bizim paralarımızı harcarken daha dikkatli olmasını istemek herkesin olduğu kadar bizim de hakkımız, dinimizin de buyurduğu gibi “israf haramdır”.

HABER-YORUM: Serkan KARAHAN

hizmet-anlayisi-bu1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber