Hızlı Bir Operasyon ile Hayata Tutundu

Hızlı Bir Operasyon ile Hayata Tutundu
29 yaşındaki kalp hastası Avukat Sevilay Ahmadlı inme geçirdi.10 dakika süren hızlı operasyon sayesinde eski sağlığına kavuşarak yeniden işinin başına geçebilecek seviyeye geldi

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnme Merkezi, 2017 yılından itibaren bölgedeki hastalara hizmet veriyor. Samsun ve çevre ilçelerde inme geçiren birçok hasta tedavi olmak için Samsun’daki İnme Merkezine gelerek tecrübeli ve profesyonel ekiplerden sağlık hizmeti alıyor. Son olarak Sinop Valiliği’nde göre yapan İçişleri Bakanlığına bağlı Avukat Sevilay Ahmadlı işyerinde inme geçirmesi sonucu Sinop’tan Samsun’a sevk edildi. Ahmadlı, 10 dakika içerisinde damarının açılması ile tekrar eski sağlığına kavuştu.

“Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen doktorlarımızdan ve ekibimizden Allah razı olsun”

İnme geçirdikten sonra sağlığına kavuşmasında emeği geçen sağlık ekibine teşekkür eden genç avukat Sevilay Ahmadlı, “Sinop Valiliği’nde avukat olarak çalışıyorum. İçişleri Bakanlığı personeliyim. 3 yıl önce Ankara Şehir Hastanesi’nde kalp yetmezliği hastalığı teşhisi konuldu. İnme geçirdikten sonra burada bana çok yardımcı olundu. Samsun’da böyle bir birim olduğunu bilmiyordum. İlk önce Sinop Devlet Hastanesi’ne kaldırmışlar. Daha sonra acil bir şekilde Samsun’a sevk edildim. Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen doktorlarımızdan ve ekibimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
jet-operasyonla-hayata-tutundu.jpg
İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık