HIRSIZLAR TERME’DE CİRİT ATIYOR!

HIRSIZLAR TERME’DE CİRİT ATIYOR!
Son günlerde Terme’de ardarda yaşanan hırsızlık olayları vatandaşı ve güvenlik görevlilerini bıktırdı!

Edilen bilgiye göre Terme’de son günlerde hırsızlık olayları aralıksız şekilde devam ediyor.

Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından hemen hemen her gün gerçekleşen hırsızlık olaylarında, esnafların dükkanlarına, evlere ve iş yerlerine giren hırsızlar, maddi zararın yanı sıra vatandaşlara can güvenliği konusunda da tedirgin ediyor.

Özellikle Ahmetbey, Sarayköy, Çardak ve merkez mahallelerde artan hırsızlık olayları vatandaşları isyan ettirirken güvenlik görevlilerine ise neredeyse her gün ihbarlar yağıyor.

GÜVENLİK GÜÇLERİ UYARDI

Hırsızların, pimapen pencereyi ve kilitli olmayan çelik kapıları hiçbir iz bırakmadan açtıklarını ve evin içini darmadağın bırakıp kaçtıklarını belirten güvenlik görevlileri, vatandaşlara şu uyarılarda bulundu: “Hırsızlara karşı evden ayrılırken çelik kapılarınızı kilitleyin. Uzun süre evden ayrılacağınız zaman ışıklarınızı açık bırakın. Değerli eşyalarınızı evde tutmayın.”

SOKAKLARINIZI VE ÇEVRENİZİ GÖZLEMLEYİN”

Vatandaşların, karşılaştığı olumsuzlukları mağduriyet oluşmaması için emniyet güçlerine bildirmelerinin önemli olduğunu belirten güvenlik güçleri “Unutmayalım hırsızlar çok uğraşacak, gürültü çıkaracak ve zaman harcayacakları yerlere girmek istemez. Evlerinde uzun süre vakit geçiren vatandaşlarımızın sokaklarını ve çevrelerini gözlemlemelerini, kendi ve komşularının güvenliği için yararlı olacaktır. Bütün önlemlere rağmen hırsızlık olayları meydana gelmişse hiç bir şeye dokunmadan 155 Polis İmdat telefonunu arayarak polisin gelmesi beklenmelidir.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz