Hibe Destekli Makine Kazananlar Belli Oldu

Hibe Destekli Makine Kazananlar Belli Oldu
2014 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Makine ve Ekipman almaya hak kazanan Yatırımcılar belli oldu

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Kapsamında yatırımcılar tarafından yapılan hibe başvuruları 10 Mayıs 2014 tarihinde başlayıp 9 Haziran 2014  tarihi mesai bitiminde sona erdi. Başvuruların sona ermesi ile birlikte İlçemizden 407 yatırımcı hibe almayı hak kazanırken, "Hibe Destekli makine kazananlar da belli oldu.

Konu hakkında açıklama yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman, "İl ve İlçe Müdürlüklerimize yapılan 5020 hibe başvurusu İl Proje Yürütme Birimi tarafından ilgili Tebliğ ve Uygulama Rehberinde belirtilen kriterlere göre değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda, ilimize tahsis edilen ödenek imkanları doğrultusunda 407 yatırımcı hibe almaya hak kazanmıştır 318 adet yatırımcının başvurusu uygun görülmemiştir".

Akman, "Makine ve ekipman almaya hak kazanan üreticilere ait listeler 4 Temmuz 2014 tarihinde İl Müdürlüğümüz web sayfası, İl ve İlçe Müdürlükleri ilan panolarında 13 Temmuz 2014 tarihine kadar askıda kalacaktır. Hibe almaya hak kazanan üreticilerle 21 Temmuz tarihinde İlçe Müdürlüklerinde Hibe Sözleşmeleri imzalanacağını, Hibe Sözleşmelerini imzalayan üreticilerimizin makine ve ekipman alım işlemlerine başlayarak 40 gün içerisinde makine ekipman satın alımlarının tamamlanacağını belirterek makine ve ekipman hibe desteğinin üreticilerimize ve ilimiz tarımına hayırlı olmasını diledi. Makine Almaktan Vazgeçen Üreticilerimizin Askı Süresi İçerisinde İlçe Müdürlüklerine mutlaka dilekçe vermeleri gerekmektedir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABER-FOTO: Kenan GÜN 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir