“ HERKESE EŞİT DAVRANACAK VE ADİL OLACAĞIZ”

“ HERKESE EŞİT DAVRANACAK VE ADİL OLACAĞIZ”
AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, göreve gelmesiyle birlikte belediye hizmetlerinde herkese eşit davranacaklarını, adil olacaklarını, şeffaf ve açık yönetim ilkesiyle hareket edeceklerini söyledi.

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, göreve gelmesiyle birlikte belediye hizmetlerinde herkese eşit davranacaklarını, adil olacaklarını, şeffaf ve açık yönetim ilkesiyle hareket edeceklerini söyledi. Kul, "Terme'nin potansiyelini ortaya çıkarmak, geliştirmek için yoğun gayret göstereceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnafların dertlerini ve taleplerini dinlerken konuk olduğu evlerdeki sohbetlerde de 31 Mart sonrasının yol haritasını anlatıyor.

111.jpg

66579000.jpg

2326565232656.jpg

HAZIRIZ VE KARARLIYIZ

Terme'nin geleceğine yön verecek projeleri herkesin hayatını değiştireceğini belirten AK Parti Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ev toplantılarında belediye hizmetlerinde herkese eşit davranacaklarını ve adil olacaklarını söyledi. Belediye kaynaklarının verimli ve etkin kullanılmasına büyük özen göstereceklerini, şeffaf ve açık yönetim ilkesiyle hareket edeceklerini de ifade eden Şenol Kul, bu konuda herkesin beklentilerini karşılayacak potansiyele ve donanıma sahip olduğunu vurguladı. Terme'ye yeni eserler kazandırmaya yönelik gösterecekleri çabalarda yorulmaya, yılgınlığa ve bahaneler üretmeye yer olmadığını da dile getiren Şenol Kul, "Terme'yi hak ettiği yere ulaştırmaya, her alanda atılım yapmasını sağlamaya, potansiyelini ortaya çıkarmaya hazırız ve kararlıyız" diyerek seçimde kendisinin desteklenmesini istedi.

GÜÇLÜ TERME İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Bu arada Terme'nin eksik kalan yönlerini, sürdürülebilir ve geliştirilebilir projeler üzerinde çalışmalar yapıldığını da açıklayan AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, ilçenin gelişmesi ve büyümesi için tüm kurumlarla ve STK'larla birlikte uyum içinde hareket edeceklerini belirterek, "Güçlü Terme için el ele, gönül gönüle hep birlikte çalışacağız, Terme'nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir