Herkes hak ettiğini alacak ama Çarşamba biraz daha fazla

Herkes hak ettiğini alacak ama Çarşamba biraz daha fazla
Çarşamba Ak Parti İlçe Teşkilatı Yeni Göreve Başlayan Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ı ziyaret etti.

 

24 Haziran 2012’de yapılan AK Parti İl Kongresinin ardından rakibi Osman Çetinkaya’ya Fark atarak kazanan Fuat Köktaş’a ziyaretçi akını devam ediyor. AK Partinin yeni il Başkanı Fuat Köktaş’ı Bu kez de AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı ziyaret etti.

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatının yapılan ziyarette oldukça kalabalık olması dikkat çekerken, yapılan ziyarette, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse’nin yanı sıra parti ilçe yöneticileri,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Yusuf Kefeli, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ve çok sayıda muhtar katıldı.

Yapılan ziyarette konuşma yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse hayırlı olsun temennisinde bulunurken, “Fuat Köktaş’ın Çarşamba için bir kazanım olduğunu düşüyorum. Başkanımızın Çarşambalı Olmasından da kaynaklı Çarşamba’nın beklentileri artmıştır. Bu noktada yaz ayları ile birlikte başladığımız bu çalışmalarımızın arkasının da geleceğine inanıyorum. Bizler Çarşamba’da ve Samsun’da Başbakanımızın temsilcileri olduğumuz için bu sorumluğun bilinciyle hareket edeceğiz” dedi.

Mehmet Köse’nin konuşmasının ardından konuşma yapan Fuat Köktaş Çarşamba ilçe Teşkilatına yönelik yaptığı konuşmasında, “İlk önce hepinize teşekkür etmek istiyorum, desteklerinizden dolayı. Biz bu yola girerken ilk önce Çarşamba ilçe teşkilatı arkamızda durdu sonra zaten gerisi geldi. Biliyorsunuz son dönemde yani göreve başlattığımız günden yaklaşık bir hafta sonra samsunda üzücü olaylar meydana geldi. Bütün gücümüzle birlikte acılarımızı azaltmak için seferber olmuş durumdayız.  Çarşamba’nın beklentileri meselesine de gelecek olursak biliyorsunuz biz Adalet ve Kalkınma Partisinin temsilcileriyiz. Yani önce adaletli olmamız gerekiyor. Bu bakımdan ilk önce herkese adil bir şekilde paylaştıracağız. Evet, herkes hak ettiğini alacak ama Çarşamba sonra biraz daha fazla alacak” dedi.

Çarşamba’dan toplantıya katılan il genel meclisi üyelerine de kötü bir haberi olduğunu belirten Köktaş, Hafta sonu yapılan İl Başkanları Toplantısında Başbakan Erdoğan’ın bundan sonra Büyük Şehir Belediyesi kapsamında yer alacak bölgelerdeki il genel meclislerini kaldırıyoruz cümlesini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber