İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HER GÜN YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR

HER GÜN YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR

                Düzce maçı hazırlıklarını yürüten takımımızda Santrafor Muhammed ve Kemalin takıma katılması olumlu gelişmeler. Muhammed Mustafa Doğan kart cezalısı olmaktan kurtuldu. Sefa da sanırım sağlık problemini aşmakta. Oğuzhan’da 10-15 dakika oynayacak seviyeye gelmiştir umarım.

                 Diğer oyuncularımız zaten Yeşilyurt deplasmanında varlarını yoklarını ortaya koydular.

                 Genel anlamda hazır bir kadro ile çıkacağımız Düzce maçından inşallah iyi bir skorla ayrılırız.

                 Yeşilyurt beraberliği bizleri biraz daha umutlandırdı Düzce maçı için, son 6 maçında Bayrampaşa ve Altındağ deplasmanında berabere kalan ve İskenderun’da yenilen Düzce takımı içerdeki 3 maçını ise kazanmış.

                Son deplasman formlarına baktığımızda bu maç için bizi ümitlendirecek sonuçları var.

                Takımlar son ana kadar akıllı oynuyor ve rakibin hata yapmasını bekliyorlar. İskenderun deplasman maçında seyrettiğim Düzce takımını beğenmemiştim o maçı da 3-1 kaybetmişlerdi.

                Düzce takımı içerde oynadığı tüm maçları kazanmış, 17 maçın 9 unu içerde oynamış ve 27 puanı buradan almış. Geri kalan 9 puanı ise 8 maçta deplasmanda kazanmış. Kısacası deplasman karnesi çok iyi değil ama onun bu gurupta lider olmaya yetecek düzeyde olduğu görülmekte.

            Takımımız ciddi hazırlanarak Mehmet hocamızın önderliğinde 3 puanı hanesine yazdırarak Çarşambaspor gerçeğini tüm grubumuza hatırlatacak ümidi ve kanaatindeyim.

            Daha çok işimiz var çünkü bu maçtan sonra 16.01.2021 de başlayacak 2 yarı için.

            Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi