Hem ‘ de 14 bin kursiyer

Hem ‘ de 14 bin kursiyer
Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Seyit Özgürel Çarşamba’da devam eden ve açılacak olan kurslar konusunda bilgiler verdi

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Seyit Özgürel geçtiğimiz haftalarda Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile birlikte açılan Tıbbi ve Aromatik Bitki yetiştiriciliği kursunun bittiğini dile getirirken kurs neticesinde 45 çiftçiye sertifika verdiklerini kaydetti.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönemi içerisinde açılan kurslar konusunda bilgiler veren Özgürel, ikinci dönem özellikle sosyal-kültürel kurslar açtıklarını belirtti. Özgürel, son olarak Çarşamba Yurt-Kur müdürlüğü ile beraber üniversite öğrencilere yönelik hobi kursları açtıklarını belirtti. Özgürel üniversite öğrencilerine yönelik olarak Ahşap boyama ve Diksiyon kursları açtıklarını belirtti. Özgürel üniversite öğrencilerine yönelik başka hobi kursları açmayı da planladıklarını belirterek, öğrencilerin sosyal alanlar açmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Çarşamba Kapalı Ceza infaz kurumunda da kurslarının olduğu açıklayan Özgürel, “Çarşamba Kapalı Ceza infaz kurumunda da kurslarımız var. Bunlar, Bilgisayar işletmenliği, okuma-yazma ve saç bakımı kuaförlük kursumuz devam ediyor” dedi.

Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ile birlikte Mantar yetiştiriciliği ve Kivi Yetiştiriciliği kursu olduğunu açıkladı. Çarşamba’da 2012-2013 eğitim öğretim yılı içerisinde 938 kurs açtıklarını dile getiren Özgürel, yaklaşık 14 bin 300 kursiyerlerinin bu kurslara kayıtlı olduğunu belirterek, bu kursların, öğrencilere yönelik derslerine destek kursları, İŞKUR bünyesinde açılan kurslar ve hobi kursları olduğunu vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber