İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HEDEFE DOĞRU

HEDEFE DOĞRU

              3 gün önce yazdığım yazıda 4 lü bir seriye girdiğimizi ve 4 maçtan en az 8 puan almamız gerektiğini yazmıştım.

             Hacettepe maçında 3 ve Kızılcabölük deplasmanından 1 puan alarak hedeflenen 8 puanın 4 aldık.

            Takımımızı tebrik ediyorum,başarısız 4 maçlık bir periyottan sonra futbolcularımızın bir sinerjiye ihtiyacı vardı bunuda Ufuk hoca ile yakalamış gözüküyoruz.

            Futbolda dün yoktur hep yeni bir maç vardır, iki maç kazanır en iyi olur, üç maç kaybeder en kötü olursunuz.O yüzden hep zinde ve hazır olmanız gerekmektedir.

            5 puanımız var liderin ise  14 puanı, 3 maç sonra lider bizim yerimizde biz onun yerinde olabiliriz  futbol böyle bir şey .

            Kızılcabölük deplasmanından 1 puanla dönen takımımızı tebrik ediyorum.

            Şimdi gelelim  3 puan almamız gereken Alanya Kestel maçına,bu rakipler tam bizim dişimize göre ve kesinlikle içerde yenmemiz gereken takımlardan.

            Futbol sahada oynanıyor yazarak olsa Çarşambasporu şampiyon yapardım ben ama Futbolcularımızın sahada vereceği emeğin karşılığında gelecek 3 puan.

             90+8 Milli takımın penaltısını Letonya karşısında aklımıza getirelim.90+ ne olursa olsun tabelada bizim galibiyetimiz yazmalı .

              Alanya Kestel bu hafta kendi sahasında Yomra ya kaybetti.yaralı Aslan yani,dikkatli olmamız gerekir ve hafife almak en büyük dikkatsizlik olacaktır.

              Alanya Grubun iyi takımları ile oynamış ve iyi sonuçlar almış bence o yüzden dikkatli olmak konusunda uyarımı yinelemek istiyorum Iğdır takımı Şampiyonluğun en büyük adayına 2-0 yenilmiş ilk maçta sahasında ,Bayrampaşa deplasmanında  1-0 kaybetmişler,Elazığ karakoçanı 2-0 geçmişler içerde,Şampiyonluğun diğer adayı İskendorunla 3-3  berabere kalmışlar deplasmanda,52 Ordusporla içerde 2-2 berabere kalmışlar,Altındağ deplasmanından 0-0 dönmüşler ve içerde Yomraya 2-1 yenildiler .Gol atmada ve yemede sıkıntıları yok.

               Bu sonuçlar gösterir ki zor maç olacak ,hemde çok zor maç .

Çarşambaspor takımı Alanya takımını yenecek güç ve kapasitede yeterki 90 dakika sahada kalalım .

              Yarın devam ederiz diyerek noktalayalım ….Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .   

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi