‘Hedef Varsa, Varım’

‘Hedef Varsa, Varım’
Salıpazarı Belediye Spor Teknik Direktörü İsmail Karaoğlu gazetemiz Spor Müdürü Nevzat Akkaya ile Salıpazarı Belediye Spor’u konuştu.

Geçtiğimiz sezonda Salıpazarı Belediye spor’a büyük bir ivme kazandıran, ve ligde adından sıkça bahsettiren Teknik Direktör İsmail Karaoğlu, namağlup şampiyonluğu ile Salıpazarı’nda tarihinde en büyük başarıyı sağladı.

Salıpazarı Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Karaoğlu, gazetemizi ziyarette bulundu. Ziyarette Spor Müdürü Nevzat Akkaya ile uzun uzun konuşan Karaoğlu, Salıpazarı Spor’un yapılacak hazırlıkların hedef olacak noktasında gerçekleşirse takımın başında olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Karaoğlu ziyarette ki konuşmasında, “Geçtiğimiz sezon çok sıkıntılar yaşadık. Bunu dışarıya vurmadık. Salıpazarı büyük bir ilçe. Markası olan bu takımı el birliği ile istenilen seviyeye çıkarılabilir. Fakat geçtiğimiz sezon gerekli desteği alamadık. Bu sezon yerinde adımlar atılırsa yapacağımız futbolcu takviyeleri ile Salıpazarı Belediyespor’u layık olduğu yere getireceğimize inanıyorum. Şayet yaşadığımız sezon gibi fazla destek olmazsa benim orada olmamın bir anlamının olmayacağını düşünüyorum. Hedefi olmayan takımda yer almak istemiyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Nevzat Akkaya, Karaoğlu’na antrenörlük yaşamında başarılar diledi.

‘hedef-varsa,-varim’-(2)1.jpg

‘hedef-varsa,-varim’-(3)1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber