HDP'LİYİ DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ'IN SAMSUNSPOR'U!

HDPLİYİ DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞIN SAMSUNSPORU!
ÇEKİLEN FAKAT ORTADAN BUHAR EDİLEN KREDİ 2 MİLYON 222 BİN TL., YAPILAN BAĞIŞ 250 BİN TL. NEYİ ALKIŞLAYALIM!
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in, "Dün dündür, bugün bugündür" şeklinde siyaset tarihine damga vuran cümlesini bilmeyen yoktur.
 
Günümüzde, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Demirel'in sarfettiği sözü siyasi hayatı boyunca en güzel yaşayan isim olarak gösterilebilir.
 
Fuat Köktaş, AK Parti'den siyasete atılmadan önce bir komyonu ile ticaret hayatına başlayıp, AK Parti'de siyasete atılmasıyla değişik iş kollarında şirketleri olup milyonlarca dolarlık şirketler grubunu yönetmeye başlamıştır.
 
1.20150902093809.jpg
 
 
Biz maliye ya da MASSAK değiliz.
 
Yapılan servetin nasıl yapıldığı bizi ilgilendirmez.
 
Bu devletin işidir.
 
Siyasi nüfuzunu kullanıp kullanmadığını kamuoyuna sunacak olanlarda muhalefet parti temsilcileridir.
 
Konumuz Fuat Köktaş'ın serveti değil yani.
 
Konumuz Fuat Köktaş'ın, "Dün dündür, bugün bugündür" sözünü siyasi hayatında nasıl yol haritası yaptığıdır...
 
Fuat Köktaş  09. 06. 2006 tarih ve 848 sayılı Samsunspor Yönetim Kurulu Kararı ile İş Bankası’ndan çekilen ve aralarında Fuat Köktaş ve Köktaş Nakliyat’ın da bulunduğu kişi ve firmalar, çekilen parayı Samsunspor  adına borç, şahış ve firmaları adına ise alacak olarak kaydetmiş. Köktaş ve beraberindekiler bankalardan 2 milyon 222 bin TL ticari kredi kullanmış ve Samsunspor için kullanılacağı belirtilerek kulüp adına borç ilgili firma ve şahıslara alacak olarak kaydedilmiş. Fakat çekilen kredilerin daha sonra Samsunspor'un hangi giderinde kullanıldığına dair bir emareye rastlanılmamış! Bu durum eski Samsunspor Başkanlarından Sezgin Gümüş'ün denetleme raporlarında ortaya çıkmıştır.
 
2.20150902093826.jpg
 
Yani bankalardan 2 milyon 222 bin TL değerinde kredi kullanılıyor, Samsunspor'a girdiği beyan ediliyor ve Samsunspor'a temlik uygulanıyor ama sözü edilen para bir anda buhar oluyor ve girdiği söylenen paranın izine rastlanmıyor.
 
Samsunspor'a girdi gösterilip, Samsunspor borçlandırılırken, girdiği söylenen paranın ne olduğu veya nereye kullanıldığı anlaşılamıyor!
 
2006 yılındaki 2 milyon 222 bin TL'nin ne olduğu halen gizemini korurken, tarihler 2015 yılının mayıs ayının 26'ını gösterdiğinde, yani Fuat Köktaş'ın AK Parti'den milletvekili olduğu 7 Haziran seçimlerinden 2 hafta önce Köktaş ortaya çıkıp Samsunspor'a 100 bin TL'lik bağış yaptığını açıklıyordu.
 
Bu durum seçimlerden önce reklam kokan hareketler olarak algılanmıştı.
 
Sonrasında Köktaş Milletvekili seçildi. Fakat hükümet kurulamayıp tekrar seçime gideleceği kesinleşmeye başladığı 15.08.2015 tarihinde Köktaş tekrar ortaya çıkarak Samsunspor'a 150 bin TL bağış yaptığını kamuoyuna açıklıyordu.
 
Samsunspor'un 2006 yılında 2 milyon 222 bin TL'si buhar olmuştu ama 2015 yılında Fuat Köktaş seçimlerden önce 100 ve yine seçimlerden önce 150 bin TL'lik bağışlarla yardımsever vekil diye isim yapmıştır!
 
Balık hafızalı toplum 2006 yılındaki 2 milyon 222 bin TL'yi unutmuş ve toplamda 250 bin TL'lik yardıma alkış tutmaktadır!
 
2006 yılında 2 milyon 222 bin TL repoya yatırılıp bugün faizi kullanılmış olsaydı 250 bin TL kazanılmış olur muydu?..
 
Köktaş'ın "U" dönüşleri bitti mi?..
 
Hayır...
 
Fuat Köktaş peyderpey, son yapılan yerel seçimlerde HDP'den Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyeliği'ne aday olan Savaş Çankaya'nın internet sitesi Samsun Postası'na 12 bin 510 TL reklam ödemesi yapıyordu. 
 
Şehit haberleri hergün gelmeye başlayıp, Köktaş'ın HDP'li Çankaya'ya 12 bin 510 TL ödeme yaptığı belgeleri ile ortaya çıkıp, Çankaya'nın PKK lehine sosyal paylaşım sitesinde paylaşımları ortaya saçıldığında  Köktaş ne yapıyor?
 
Samsun Büyük Camii'nde şehitler için düzenlenen mevlid de  ellerini açıp dua ederken çekilmiş fotoğrafını basına servis ediyor.
 
Dün dündür, bugün bugündür değil mi sayın Fuat Köktaş? 
 
Yıllık iznimin bir kısmını kullanacağımdan biraz müsade...
 
İzin dönüşü buluşmak umuduyla...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir