HAZIRLIK MAÇI

HAZIRLIK MAÇI
ÇARŞAMBASPOR 5 HAVZA BELEDİYESPOR 1

Bölgesel amatör lig’de mücadele eden temsilcimiz Çarşamba spor 2. Yarı hazırlıklarını sürdürdüğü  kendi tesislerinde havza belediye sporla Dikbıyık şehir stadında  bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı 5- 1‘lik sporla Çarşamba spor kazandı.

Bal liginde 2.yarı hazırlıklarını yapan yeşil beyazlı ekip Kastamonu maçı öncesi havza sporla yaptığı karşılaşmada oyuna iyi başlayan taraftı teknik sorumlu Birol AKKAYA  ideal kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Çarşamba spor kulüp başkanı Özkan YILDIRIM ve İron demir çelik fabrikası genel başkanı  engin YILDIRIM karşılaşmayı birlikte izlediler. Karşılaşma boyunca oyun kontrolünü elinde bulunduran Çarşamba sporda Yılmaz güzel bir golle perdeyi açan isimdi bu golden sonra  yeni transferlerden Harun ve Kahramanın golleri geldi.Oyun kontrolünü elinde  bulunduran Çarşamba sporda oyun genelinde yeni transferlerden Oğulcan ve Harun oynadıkları oyunla izleyenlerden olumlu not aldılar.

sporhaberi-2.jpg

İkinci yarıya farklı bir kadroyla çıkan Çarşamba sporda sezon başından beri bir türlü istenilenini veremeyen Alican Tez’le başladı.Alican TEZ oynadığı oyunla beklentinin altında bir oyun oynamasına rağmen attığı golde kalitesini gösterdi.Karşılaşma 4-0 devam ederken havza belediye spor bir gol buldu skoru 4-1’e getirdiler karşılaşma 4-1 devam ederken  ikinci yarıdaki kadroyla maça başlayan Yasin ceza sahasından şık bir vuruş yaptı ve takımını 5-1’lik skora taşıdı.Karşılaşma 5-1’lik sezonla son buldu.

BİROL AKKAYA ‘’ DAHA İYİ OLACAĞIZ’’

Havza spor hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada bugün oynadığımız karşılaşmayla eksik ve iyi yönlerimizi gördük. Kastamonu spor maçı öncesi eksiklerimizi tamamlayarak Kastamonu spor  maçına çıkacağız. İyi olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Kastamonu spor maçı ile ikinci yarıya başlamak istiyoruz dedi.

sporhaberi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor