Hayvan Hırsızı Tutuklandı

Hayvan Hırsızı Tutuklandı
Çarşamba ilçesi Hürriyet Mahallesi üzerinde İlçe Jandarma Trafik Timleri tarafından hayvan hırsızlığı şüphesi üzerine durdurulan araçta bulunan üç kişiden birisini yakalandı. Araçta bulunan diğer iki kişi  ise kaçtı

Olay, Hürriyet Mahallesi Tonbazlar Mevkii de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından aracın plakasının sahte olduğu ve arka koltuklarının sökülü vaziyette olması nedeniyle hayvan hırsızlığı şüphesiyle bir aracı durdurmak istedi. Ancak ihtarlara uymayarak kaçmaya çalışan araç sürücüsü ve yanında bulunan iki kişi Jandarma Trafik Timleri tarafından durduruldu. Jandarma ekipleri duran araçtan kaçmak isteyen 3 kişiden birini yakalarken, diğer iki kişi ise olay yerinden kaçmayı başardı.
Yakalanan şahıs İ.İ.’nin gözaltına alındığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ki sorgusunun ardından Adliyeye sevk edilen İ.İ Çarşamba Adliyesi tarafından tutuklanarak Çarşamba Kapalı Ceza evine sevk edildi.

Ayrıca, olay yerinden kaçan iki şahıs ilçe genelinde geniş kapsamlı bir şekilde aranırken, ivedilikle yakalanmaları için Jandarma ekipleri sıkı bir arama çalışması yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
hirisizzzz.jpg

hirsizizzz1.jpg

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber