Haytap'tan AK Parti'ye Ziyaret

Haytaptan AK Partiye Ziyaret
Hayvan Hakları Federasyonuz (HAYTAP) Samsun temsilcileri, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, hayvan hakları konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere bir mektup sundu

 

Hayvan Hakları Federasyonu Samsun temsilcileri Emin Özbayrak, Elif Köse, Selime Kalabalık ve Nilgün Gültiken, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Yücebaş ile görüşen hayvan severler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hayvan hakları konusunda 5199 sayılı Yasa’da yapılmak istenen değişikliklerle ilgili “Hayvan dostlarımızla beraber yürümek istiyoruz biz bu yollarda” mesajını içeren bir mektup sundu.

HAYTAP temsilcileri ziyarette Samsun'da hayvan haklarını korumaya yönelik önemli adımlar atıldığını belirterek çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür etti.

AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Yücebaş ise mektubu genel merkeze ileteceklerini belirterek, “AK Parti Samsun teşkilatı olarak hayvan haklarına çok önem veriyoruz. Konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir