Hayri Kozakçıoğlu intihar etti

Hayri Kozakçıoğlu intihar etti
Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu, Sarıyer’deki evinde intihar etti. Emniyet kaynakları Kozakçıoğlu’nın intihar ettiğini doğruladı.

Eski OHAL Valisi Hayri KozakçıoğluSarıyer’deki evinde intihar etti. Emniyet kaynakları Kozakçıoğlu’nın intihar ettiğini doğruladı.

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Olayın ardından Kozakçıoğlu’na ait Reşitpaşa Mahallesi’ndeki villa önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Sokağı kapatan polis, olay yerine kimseyi yaklaştırmıyor. Olay yerinde incelemeler sürerken, Hayri Kozakçıoğlu’nun eşi ve kızının de evde oldukları öğrenildi.

Kozakçıoğlu’nun alışveriş yaptığı marketin sahibi İhsan Doğan, Kozakçıoğlu’nun bugün için kendisinden süt istediğini belirterek, “Kendisinin hastalığıyla ilgili bilgim yok. Hasta olduğuna dair bir izlenim de yoktu. Kendisiyle en son dün akşam sohbetimiz oldu. Benim bildiğim herhangi bir sıkıntısı yoktu. Gayet iyiydi, hiçbir sıkıntısı yoktu. Asla intihar edebilecek biri değildi. Kendisine dikkat eden, sağlığı yerinde olan, spor yapan biriydi. Sağlığına dikkat eden birisi intihar eder mi? Dün bana bugün için ‘süt getir’ dedi. Ben Bolu’dan süt getiriyorum. Süt siparişinde bulundu” dedi.

HAYRİ KOZAKÇIOĞLU KİMDİR?

Hayri Kozakçıoğlu, 1938'de Manisa Alaşehir'de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği, Valilik, Kaymakamlık, Mülkiye Müfettişiliği, Başmüfettişlik, Erzurum Valiliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adana, Sakarya, Diyarbakır Valiliği, Olağanüstü Hal Bölge Valiliği, İstanbul Valiliği yaptı. 20. dönemde DYP'den İstanbul Milletvekili seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Kozakçıoğlu, 18 Nisan 1999 seçimlerinden sonra 21. dönem İstanbul milletvekilli olarak Meclis'e yeniden girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş