Hayır Çarşısına görkemli açılış

Hayır Çarşısına görkemli açılış
Yavuz Selim Vakfı Çarşamba Şubesi tarafından organize edilen 'Hayır Çarşısı' kermesi açıldı.

Yavuz Selim Vakfı Çarşamba Şubesi’nin organizasyonu ile açılan ‘Hayır Çarşısı’ kermesi açılışına Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, Çarşamba İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Özdemir, Diva-Sen Çarşamba Şubesi Başkanı Nihat Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin açılış konuşmasını yapan Diva-Sen Başkanı Nihat Bayraktar, “Yavuz Selim Vakfı’nı yıllardır verdiğimiz çabalarla bu hale getirdik. Şuanda iki yıldan beri inşaatına devam etmekte bulunduğumuz 120 ile 150 kapasiteli Yavuz Selim Vakfı Yurdu inşaatımız sürüyor. İnşaatımızı hızlandırabilmek ve bir nebzede olsa Hayır Çarşısıyla oraya katkıda bulabilmek amacıyla bu kermesi açıyoruz. Çarşamba Halkının desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

Bayraktar’ın konuşmasının ardından konuşan Çarşamba İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, “Açılışını yaptığımız Hayır Çarşısı kermesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah katında Allah için yapılan az miktarda yapılan hayrın, Allah katında çok büyük değeri olduğunu ayetlerden hadislerden biliyoruz. Samimiyetle içten verilen hayırlar bize Allahın rızası olarak cennet olarak geri dönecektir.” Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde Yavuz Selim Vakfı’nın organize ettiği Hayır Çarşısı kermesi açıldı. Hayır Çarşısı Kermesi’nin yaklaşık 15 gün açık kalacağı ve Çarşamba halkının hayırlarını beklediği belirtildi.

img_0025.20140501112009.jpg

HABER-FOTO: Mustafa CİVELEK- Kenan GÜN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber