Haydi Samsun Kombine Zamanı

Haydi Samsun Kombine Zamanı
Samsunspor’a gönül veren herkesi kombine bilet almaya davet eden Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Eğer kombine satışlarında patlama yapabilirsek eminim ki bir nebzede olsun yönetimin yüzünü güldürebilir ve daha fazla mücadele etme

TUTU VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Samsunspor Kulübü’nde yapılan il başkanları toplantısını değerlendirdi. Samsunspor yönetimiyle, AKP, CHP il başkanlarıyla beraber bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Süslü, “Bizleri misafir eden, gecelerini gündüzlerine katan, işlerinden, ailelerinden ve sosyal hayatlarından taviz vererek Samsunsporumuz için mücadele eden başta kulüp başkanımız Erkut Tutu beye ve kıymetli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Söz konusu Samsunspor olduğunda siyasetin bir kenara bırakılıp Samsunspor sevenler olarak toplanabilmemiz çok önemliydi” dedi.

SORUNLARA ÇÖZÜM ARANDI

Toplantıda birçok projenin konuşulduğuna dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Süslü, “Masaya yatırılan konular için de çözümler arandı. Konuşulanların içerisinde bence en önemlisi çok zor şartlar altında bu görevi yapmaya çalışan yönetime yapabileceğimiz en önemli katkı kombinelere hücum etmemizden geçiyor. Eğer kombine satışlarında patlama yapabilirsek eminim ki bir nebzede olsun yönetimin yüzünü güldürebilir ve daha fazla mücadele etme gücünü kendilerinde bulabilmelerine vesile olabiliriz. Haydi ülküdaşım, haydi Samsunlu, haydi Samsunsporlu şimdi bir olma, iri olma ve diri olma zamanı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir