HAYDİ GENÇLER TATİLDE GENÇLİK MERKEZİNE

HAYDİ GENÇLER TATİLDE GENÇLİK MERKEZİNE
Çarşamba Gençlik Merkezi, yarıyıl tatilinde öğrencilerin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için “Tatilde Gençlik Merkezindeyim” sloganıyla bir dizi etkinlik planladı

Gençlerin  kişisel  ve  sosyal  gelişimini  destekleyici  çalışmalar  yapan, genç grupların ihtiyaçlarını da dikkate alarak gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine iman sağlayan Gençlik Merkezleri yarı yıl tatilinde de öğrencilere birbirinden farklı alanlarda eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda 24 Ocak  Pazartesi günü başlayıp 4 Şubat Cuma günü sona erecek olan Yarıyıl tatili döneminde Çarşamba Gençlik Merkezinde halihazırda devam  etmekte  olan  atölye  ve  kulüp  faaliyetlerine  devam  ederken “Tatilde Gençlik Merkezindeyim” sloganıyla gençlerin keyifli vakit geçirebilmeleri için bir dizi etkinlik düzenledi.

Planlanan etkinlikler üzerine konuşan Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, "  Program dahilinde faaliyetlerimiz devam etmektedir. Yoğun kar yağışına rağmen etkinliklerimiz gençlerimizin ilgi odağı olmuştur. Gençler 24 Ocak 2022 - 4 Şubat 2022 tarihleri  arasında yapılan etkinliklere katılarak gençlik merkezinde keyifle vakit geçiriyorlar.  Yapılan program 4 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Merkezimizde Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte açtığımız kurslarımızda tatilde ayrıca bir gurup genç üniversiteye ve KPSS sınavlarına hazırlanmak için kendileri için oluşturulan ders çalışma alanlarında çalışmalarına tatilde de devam edeceklerdir. dedi"

Ayrıca Gençlerin  ikinci adresleri haline gelen Gençlik Merkezleri hem eğlendirecek  hem de farklı etkinlikler düzenlerken bu faaliyetler Çarşamba Gençlik Merkezinin sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

haydi-gencler-tatilde-genclik-merkezine-(3).jpghaydi-gencler-tatilde-genclik-merkezine-(2).jpghaydi-gencler-tatilde-genclik-merkezine-(1).jpg

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber