“Hayalim hologram konser vermek”

“Hayalim hologram konser vermek”
Karikatürist, yazar ve yapımcı Varol Yaşaroğlu, “ Türkiye’deki marka olmuş isimlerin yanında Kral Şakir ve Fil Necati’nin de orada heykelleri bulunacak” dedi.

Karikatürist, yazar ve yapımcı Varol Yaşaroğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesine ait “Samsun E-Dergi”ye röportaj verdi. 9’uncu sayısında Türkçe-İngilizce olarak da yayınlanan dergideki röportajında Yaşaroğlu, yapmayı planladığı yeni çalışmaları ve mevcut çalışmalardaki son durumu anlattı. Varol Yaşaroğlu ‘Kral Şakir: Geri Dönüşüm’ filminin dijital platformda 150 ülkede yayınlandığını 60’a yakın farklı dile çevrildiğini belirterek, “Bu aslında Türkiye için çok büyük bir başarı. Konusu da çok güzeldi. İsminden de anlaşılacağı üzere ‘Kral Şakir: Geri Dönüşüm’ şu anda dünyanın yaşadığı çevresel felaketlere uyarı niteliğinde bir filmdi. Aslında bu geri dönüşüm yapılsa hatta şu anda bunun bir ilerisi olan ileri dönüşüm yapılsa birçok çevresel felaketlerin de önüne geçilebilecek bir durum var. Bu anlamda bilim adamları aslında sürekli uyarılarda bulunuyor. Film tam da bunu anlatıyor. Çok güzel bir film oldu. Hatta birleşmiş milletler kalkınma programı bu filmin afişini bir takvimin üzerine bastı” diye konuştu.

Hentbolu sevdirmek için sosyal sorumluluk çalışması
Hentbol Federasyonu ile birlikte çok önemli bir iş birliği yaptıklarını ifade eden Varol Yaşaroğlu, ”Türkiye’de hentbolu sevdirmek için hentbol ile ilgili bir Kral Şakir çizgi filmi gerçekleştirdik. 11 dakikalık çok güzel bir çizgi film oldu. Gerçekten o çizgi filmi izleyen çocuklar hentbolu çok sevecekler ve hemen hentbol oynamak isteyecekler. Amacımız da bu zaten. Hentbolu sokağa indirmek. Çünkü birçok sosyal sorumluluk projesinde Kral Şakir’in adı geçiyor. Hentbol sporunun yayılması için çok önemli bir kültürel araç olacağını düşünüyoruz. Bu konuda çok çok heyecanlıyız. Kapadokya’da Kral Şakir şeklinde bir balonun uçurulma hikayesi var. Çok yakın zamanda Madame Tussauds’da dünya markalarının Türkiye’deki marka olmuş isimlerin yanında Kral Şakir ve Fil Necati’nin de orada heykelleri bulunacak” şeklinde konuştu.

“Hayalim hologram konser vermek”
Kral Şakir’in içeriklerinde görsel kalitenin kendileri için vazgeçilmez bir şart olduğunu belirten Yaşaroğlu, “Dünya ile yarışabilecek, gerçekten benim alametifarikam olan çok güzel karakterler oluşturduğumu düşünüyorum. Hem stilize hem sevimli hem de gerçekten dünya çocuklarının bile baktığında bir çırpıda sevebileceği ve farkındalık oluşturabilecek karakterler bunlar. Bunun dışında Kral Şakir’de yer alan müziklerden hit şarkıların olduğu bir albüm çıkabilir. Bununla ilgili en büyük hayalim de bir hologram konser vermek. Anne ve babaların da orada olduğu gerçekten çok enteresan bir konser çalışmasına imza atabiliriz. Hatta bunun dışında bir filarmoni orkestrası ile yapacağımız bir çalışma da gündeme gelebilir. Bunun da sürprizini vereyim. Kral Şakir’in bu anlamda çok değişik içerikleri olacak. Bizim şu anda gerçekleştirmek istediğimiz çok önemli bir amacımız var. Ben bundan sonra gerçekten Kral Şakir’in artık dünyaya açılmasını istiyorum. Şu andaki odağım o. Bunun da gerçekleşebileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yaşam