‘’HAYALİ DEĞİL HAYATİ PROJELERLE GELİYORUZ’’

‘’HAYALİ DEĞİL HAYATİ PROJELERLE GELİYORUZ’’
İşadamı Abdullah Kurumahmutoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanlığında Samsun Milletvekilliği Adaylık başvurusu yaptı.

AK Parti İl binasında başvurusunu yapan Bafralı işadamı Abdullah Kurumahmutoğlu bir basın toplantısı düzenledi.

Türkiye`nin genel durumu ve Samsun`un ekonomisi üzerine açıklamalar yapan Abdullah Kurumahmutoğlu şunları söyled: 

Allahın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun hepini hoşgeldiniz, Allah razı olsun. A.Adayı olduk inşallah bundan sonraki süreçtede birlikte hareket edeceğiz.

1969 Bafra doğumluyum. İnşaat mühendisi ve ilahiyatçıyım. Evliyim,  beş çocuk babası ve iki torun sahibiyim. Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak, İnşallah Samsunumuza, inanarak söylüyorum ki ciddi hizmetler vereceğim. İnşallah siz dostlarımı da kendimi de mahcup etmeyeceğim. 

kurumahmutoglu1.jpg

Şu anda çıktığımız bu kutlu yolculuk, gerçekten bütün rahatımızı keyfimizi bir kenara bırakarak çıktığımız bir yoldur. İş dünyasında kendimiz ve aliemiz için mücadele verirken, bugün memleketimiz, milletimiz, dinimiz ve mükaddesatımız ve ülkemiz için en güzel hizmetleri vermek yolunda kararlılıkla yola çıktık.
Her şeyden önce Türkiye`nin çok büyük hastalıkları var. Samsunumuz`un çok ciddi hastalıkları var. Bir doktor ilk önce hastalıkları tespit ve teşhis eder. Tehşiz ettikten sonrada hastalıkları tedavi eder. 

Mesela gecen bir olay oldu. Bir kardeşimizi bir münübiste hunharca katlettiler. Aslında bu olay buna benzer olaylar rabiimizden insanlara sunulan bir takım mesajlardır. Bu tür olaylar karşısında bir takım kanuni düzenlemelerini bir takım madi ve manevi değerleri ortaya çıkaracak kanunlar ve eğitim programları düzenlemeniz gerekiyor. Yoksa bizim derdimiz kınamak ve acımak değil. Bizim derdimiz bütün bu hastalıkların hepsinin üzerine profosyonelce bilinçli ve kararlı bir şekilde planlar ve programlar yaparak çözüm önerileri koyacağız.

Şuna bütün samimiyetimle inanıyorum; şayet biz miletvekilliği konusunda miletimize Samsun`umuza hizmet verdiğimiz taktirde göreceksizniz arkadaşlar,  gerek adliyelerde, gerek hastanelerde, gerek işsizlikle ilgili buhranlarda iyileşme olacağını göreceksiniz. 

Çünkü işin özünde ve kaynağında çalışmak ve helal kazanç yatıyor.  Tabi karamsarlıkla başladı ama  tabiki her dibe vuruşun bir yükselmesi vardır.  her dalganın bir duruluşu vardır. Her gecenin  bir sabahı da vardır. O yüzden ben hiçbir zaman umutsuz olmadım. Zor dönemlerimiz de oldu, geniş dönemlerimiz de oldu. Bu dönemlerde dik durabilmek, tedirgin olmadan kendine olan özgüvenini kaybetmeden her şeyden önce işin üzerine ilmi bir şekilde planlı ve programlı giderek zamanımızı ömrümüz canımız malımızı israf etmeden ortaya koyarak dünya yoculuğuna devam edeceğiz. O yüzden bizim farkımız fark edilecek.

Cumhuriyet tarihinde Özal döneminden sonra bizim siyaseti yakından yaşadığımız dönemlerde Türkiye üzerinde çok ciddi oyunlar oynandı. Ve oynanmaya da devam ediyor. Geçmişte  Osmanlıyı 15 milyon kilometre kare topraklardan bugün 180 bin kilometre kare toprağa düşüren şer odakları aslında Türk insanı ve Türk Miletinde ve bu ümmet birliğinden korktukları için az önce de bahsetiğim hakkına razı gelmeyen bir anlayış ile hareket ettikleri için kimisi kan ile besleniyor, kimisi mal ile besleniyor. Müslüman beldelerdeki petrol yataklarına çöküyor. IŞID olayını devreye sokuyor.

kurumahmutoglu.jpg

Değerli arkadaşlar biz Müslümanlar olarak çok bilinçli ve şuurlu, bilerek hareket etmemiz lazım. Futbol takımı gibi parti tutmak değil, memlekete hizmet noktasında üzerimize düşen sorumluluğun ve vazifenin bilinci içerisinde hareket ederek, ülkemizizm daha huzurlu daha güvenli ve  bütün problemlerini çözmüş bir şekilde, numune bir ülke olarak diğer müslüman ülkelere ve hatta bütün dünyaya örnek irşat ve tebliğ duruşumuzu ifade etmek zorundayız.

Somut yaptığımız projeler ve çalışmalarımız var. Bunları yakın tarihte Sayın Cumhurbaşkanımız o günün Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye Tokat mitinginde ilettim.

Sayın Başbakanım size stratejik bir proje sunmak istiyorum dediğimde, “getir”   dedi ve Ordu mitingine yetiştirdim  ve kendisine yarım saat brifing vererek  Türkiye`nin gerek siyasi gerek ekonomik gerek sosyal gerekse kültürel alanda Türkiye`yi Türk insanını şaha kalkacak projelerimi sundum. 

Ve çok memnuyetini ifade ederk ekiplerini ve kodrolarını bilidğim kadarıyla harekete gecirerek bir mesafe proje aldı. Akabinde Ekonomi Bakanlığına projeyi intikal ettirdim. Bakan yardımcımız Adnan Yıldırım Bey projemizizm çok kıymetli olduğunu ve bunun en az 50 ülkeye uygulanması gerektirğini ifade ederek Türkiye`deki bütün hastalıklara çözüm olacak en önemli projelerden olduğunu ifade etti.

Hiçkimse gücünü hafife almasın. Ben Samsun`dan Abdullah. Biz samimiyetimizle inançımızla ve bilgimizle beraber bunları harman edip çimonto edip, harç ettiğimiz zaman bu milletin önünde hiçbir güç ve engel olmayacaktır.

Samsunumuzun Türkiye`de çok ciddi bir yeri ve ismi var. Samsun kalkınmada ilk onların içerisindeydi. Fakat bugün çok geri kaldı. Göç de veriyor. Bunların hepsine çözüm üretecek projeleri gene bu millet yapacak, biz yapacağız. O yüzden bizim kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım. Samsun`u göğüsleyebilecek bir kardeşiniz olarak emenete sadık olacak bir kardeşiniz olarak desteklerinzi bekliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset