Havza ‘Aşmak İçin Hareket’ Yapıyor!

Havza ‘Aşmak İçin Hareket’ Yapıyor!
Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, “Aşmak İçin Hareket” kampanyasının Samsun İlçelerindeki ilk ayağı, Havza ilçesinde yapılan tören ile başladı

‘AŞMAK İÇİN HAREKET” KAMPANYASI HAVZA İLÇESİNDE START ALDI

Açılış törenine; Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza İlçe Emniyet Müdürü Ebutalip Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler İl Spor Merkezi Şube Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, GHSİM Sicil Lisan Şube Müdürü Gaye Gümüş, Valilik Protokol Şube Müdürü Çağlayan Turhan, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Beyazay Derneği Samsun Şube Başkanı Mehmet Akbulut, İlçe Protokolü, engelli ve engelsiz çocuklar ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende bir konuşma yapan Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer UZUN; “Bu gün burada ‘Aşmak İçin Hareket’ kampanyamızın Havza ayağının, başlangıç etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Havza ilçesi olarak amacımız engelli, engelsiz bütün arkadaşlarımızın bir araya gelerek birlikte hareket etmeleri ve engellilik farkındalığını toplumda artırabilmektir.”dedi.

Konuşmanın ardından İlçe Protokolü, engelli çocuklar ile çeşitli spor branşlarında oyunlar oynadılar. ”Aşmak İçin Hareket” kampanyasını anısına protokol pasta kesimi yaptı ve engelli engelsiz çocuklara dağıtımı yapıldı. Şenlik havasında geçen “Aşmak İçin Hareket” kampanyasının sonunda engelli çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılıp hatıra fotoğrafı çekinildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir