Hatice Bacak, 25 yıldır kızını arıyor

Hatice Bacak, 25 yıldır kızını arıyor
Kahramanmaraş’ta 25 yıl önce 6 aylık bebeğinin elinden alındığını öne süren 62 yaşındaki Hatice Bacak, yıllardır görmediği kızını arıyor.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Piri Reis Mahallesi'nde ikamet eden Hatice Bacak, Tuğba ismini verdiği bebeğinin 2.5 aylık fotoğrafıyla kızına kavuşacağı günü bekliyor. 25 yıl önce eski eşi Mustafa G.’nin üzerine kuma getirmesi üzerine yollarını ayırdıklarını anlatan Hatice Bacak, “Bebeğimi benim kucağımdan alıp götürdüler. Ondan sonra ne yaptıklarını bilmiyorum. Bir görmek istedim göstermediler. Aradan 25 yıl geçti. Bu süre içinde kızımı hiç göremedim" dedi.

Kızını 6 aylıkken kendisinden aldıklarını söyleyen Bacak, "Eski eşim üstüme kuma getirdi, ben de ayrıldım. Beni annemin evine gönderdiler, çocuğu da aldılar götürdüler. Çocuğumu istiyorum ben. Neredeyse orada kalsın ama dünya gözüyle bir kere görmek istiyorum. Kızım gözümde tütüyor. Hiç dayanamıyorum resmine baktıkça. Kızım bir zengine verilmişse de onu sadece görmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum” diye konuştu.
Hatice Bacak, kızının bulunması için yetkililerden de yardım istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir