Hastanede Toplu Sünnet

Hastanede Toplu Sünnet
Tekkeköy Belediyesi’nin geleneksel toplu sünneti bu yıl Büyük Anadolu Hastanesi’nde yapıldı

 

Tekkeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da bir yaş üstü çocukları toplu sünnet ettirdi. Bu seneki sünnet işlemi diğer yıllardakinden farlı olarak çocukların evlerinden belediye tarafından alınarak Büyük Anadolu Hastanesi’nde Yusuf Kocabaş başkanlığındaki 16 kişilik uzman ekip tarafından sünnet işlemi gerçekleştirildi. Sünnet yapılan çocuklara belediye tarafından antibiyotik ve ağrı kesicileri ücretsiz olarak verildi ve yine belediye tarafından evlerine bırakıldı.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, “Bu sene sünnet olacak çocuklarımızın sünnetlerini Büyük Anadolu Hastanelerinde hijyenik bir ortamda uzmanlar tarafından yaptırdık. Çocuklarımızı evlerinden araçlarımız ile aldık ve sünnet olduktan sonra tekrar evlerine bıraktık. Ayrıca sünnet olan çocuklara ağrı kesicileri ve antibiyotikleri ücretsiz olarak belediye tarafından verildi. Bu yıl 132 çocuğumuzun sünnet işlemini yaptırdık. Aileler ve çocuklar uygulamadan çok memnun. Allah ailelere çocuklarının mürüvvetini de görmeyi nasip etsin” dedi.
Hastaneye giderek sünnet olan çocuklarla bir bir ilgilenen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir