Hastanede personeli bıçaklayan şahsın yargılanması başladı

 Hastanede personeli bıçaklayan şahsın yargılanması başladı
Samsun’da hastanedeki santralde görevli kadını bıçakla ağır yaralamak suçundan tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Gazi Devlet Hastanesi santralinde 04 Ocak'ta meydana gelmişti. E.C.(34), santralde görevli 41 yaşındaki E.Ö. adlı kadını bıçakla karnından ve bacağından yaralamıştı. Olaydan sonra tutuklanan E.C. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açıldı.
Bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık E.C. kendini savunarak, "E.Ö. ile 6 yıldır arkadaşım. 2.5 yıl birlikteliğimiz oldu, sonra ayrıldık. O.Y adlı biri ile birlikteliği vardı. Ondan ayrılıp benimle arkadaş oldu. Sonra onunla barışınca benden ayrılmak istedi. Olay günü hasta olduğum için hastaneye gittim. Kendisiyle burada karşılaştık. Tartıştık ve boğazıma karıldı. Ben de her zaman üzerimde taşıdığım bıçağımı çıkartıp kendisinden kurtulmak için bacaklarına doğru vurmak istedim. Bu sırada eğilince bıçak karnına geldi. Amacım öldürmek değil. Bıçaklayınca da hastanenin güvenliğine polis çağırın dedim. Öldürmek isteseydim öldürebilirdim. Pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" dedi.
Bıçaklı saldırıda karnından ve bacağından yaralanan ve ölümden dönen E.Ö. ise "Sanıkla 6.5 yıl önce tanıştım. Önce O.Y. ile görüşüyordum. Ondan ayrılınca sanıkla görüşmeye başladım. Kendisiyle de 3.5 yıldır görüşmüyordum. O.Y. ile aramızı düzelince kendisinden ayrıldım. Peşimi bırakmadı ve tehditler dolu mesajlar attı. Beni ve O.Y.'ye zarar verip öldürmekle tehdit ediyordu. Olay günü hastaneye geldi. Burada saçımdan tutup bana saldırdı. Karnımın sağına ve soluna bıçağı sapladı. Sonra ayaklarımdan da bıçakladı. Olay sırasında çalıştığım hastanede rezil olmamak için bağırmadım. Ancak bıçaklanınca bağırdım ve güvenlik görevlileri geldi. Sanık da 'polis çağırın' diye bağırdı. Acilin girişinde bayılmışım" diye konuştu.
Duruşmada tanık olarak dinlenin O.Y., E.Ö. ile 10 yıldır arkadaş olduklarını söyledi. Hastanenin güvenlik görevlileri de tanık olarak ifade verdiler. 
Sanık avukatı savunma yapmak için süre isteyince mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı karar vermek üzere 20 Haziran'a erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş