Hastane Dönüşü Kaza: 6 Yaralı

Hastane Dönüşü Kaza: 6 Yaralı
Samsun'da hastaneden kontrolden dönen 13 aylık bebek ile ailesinin bulunduğu otomobilin bir başka otomobil ile çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı

Kaza, Samsun-Ankara Karayolu Güngendağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum'da yaşayan Metin ailesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2 ay önce ameliyat olan 13 aylık oğlu Yusuf’u kontrol ettirmek için bu sabah Samsun'a geldi. Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki kontrolün ardından Çorum'a dönen ailenin içinde bulunduğu, baba Rıza Metin (31) idaresindeki 19 PD 724 plakalı otomobil, ayın yönde seyir eden Erkan Aktaş’ın (35) kullandığı 05 DR 323 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma sonucu her iki otomobilin de takla attığı kazada, otomobil sürücüsü Rıza Metin, eşi Songül Metin (26) ve 13 aylık oğlu Yusuf Metin ile diğer aracın sürücüsü Erkan Aktaş ve yanında bulunan İbrahim Çınar (35) ve Murat Kara (34) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

vyuiusi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir