HASAN ŞENGÜN: ‘TELAFİ EDECEĞİZ’

HASAN ŞENGÜN: ‘TELAFİ EDECEĞİZ’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grupta mücadele eden Çarambaspor’un Teknik Direktörü Haşan Şengün,”Yeni Amasyaspor karsında aldığımız yenilgi bize yakışmadı. Telafi edeceğiz “dedi.

‘OYUNDAKİ DENGEYİ SAĞLAYAMADIK’

Verilen devre arası kamını iyi bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Çarambaspor’un Teknik Direktörü Haşan Şengün, ”Rakibimizin karşısına iyi bir kadroyla sahaya çıktık. Golü erken bulmanıza rağmen yediğimiz ilk gölden sonra oyun disiplini sağlayamadık. Bu arada sahada 10 kışı kalmamıza berberliği yakaladıktan sonra üstlüğü sağlayacak golleri bulamadık. Bu arada bir turlu oyundaki dengeyi yerine getiremedik. Ben bu aldığımız mağlubiyeti açıkça söylüyorum içime sindiremedim ve üzgünüm  ” diye konuştu.

‘GÜZEL BİR MAÇ OLACAĞINA İNANIYORUM’

Hafta sonu lider Yozgatsor 1959 ile deplasmanda karşılaşacaklarını söyleyen Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Haşan Şengün, ”  Her maça kazanman için çıkıyoruz. Bunlardan biriside bu hafta oynayacağımız maçlardan birsi. Bizi açımızda iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Yeni Amasyaspor maçında cezalı duruma düşen Ahmet Aslan sakat olan oyucularımızın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Sahada görev vereceğim sporcularıma güveniyorum ”şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir