HARUN KARADAŞ ÇARŞAMBASPOR'DA

HARUN KARADAŞ ÇARŞAMBASPORDA
Sinopspor'un 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Harun Karadaş Çarşambaspor'la her konuda anlaşmaya vardı.Harun sezonun ilk yarısında Sinopspor'la 15 maçın hepsinde forma giyerek 1103 dakika sahada kalmıştı

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Cihan ÖZTÜRK

Engin ve Cengiz Yıldırım Kardeşlerin takımın başına gelmesi ile yeni heyecana giren Yeşil beyazlılarda büyük hayallerle kurulan takım kadrosu ilk yarı bekleneni verememişti. Tarkan Demirhan'la lige başlayan ancak bir türlü beklenen performans ve başarı gelmeyince yollarını ayıran Başkan Özkan Yıldırım yola Birol Akkaya ile devam kararı almıştı. Akkaya ile ilk yarıyı 5. sırada tamamlayan Çarşamba spor 2. yarıya daha güçlü ve taraftarlarının beklentisine cevap verecek şekilde kadro ile çıkmak isteyen Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve Yıldırım Kardeşler ikinci yarı hazırlıklarını sürdürülen takıma takviyelere hızlı başladı.  Teknik Direktör Birol Akkaya'nın da raporu doğrultusunda takıma takviye transferler yapan Yönetim ilk olarak Sinop spor' da forma giyen Harun Karadaş'ı transfer ederek transfer çalışmalarına başladı.

Yeni transfer edilen Harun Karadaş, Başarılı oyuncu Harun futbola 1999 yılında henüz 11 yaşındayken Kuştepespor minik takımında başladı. 2001 yılında Galatasaray alt yapısına geçti burada 2007 yılına kadar çeşitli yaş kategorilerinde forma giydi Galatasaray'da U21 takımında birçok maça çıkarak U17 Milli takımına defalarca çağrıldı.2007 yılında 19 yaşında Kasımpaşa takımına transfer olarak profesyonel sözleşme imzaladı.Daha sonra profesyonel liglerde Alibeyköy, Darıca Gençlerbirliği, Elazığ Belediyespor, Bingöl Belediyespor formalarını giydikten sonra 2013 yılında Bölgesel Amatör Lig 9.Grup takımlarından Kuştepespor'a transfer olarak amatöre dönüş yaptı bu sezon başında ise grubumuz takımlarından Sinopspor'a transfer olarak forma giydi.

carsambaspor1.20141225120557.jpg

Harun Karadaş 2005 yılında U17 Milli Takımımızla Avrupa Şampiyonu oldu ve FİFA U17 Dünya Kupasında ise 4. olmayı başardı ve Milli Takımımızla tüm maçlarda 11'de sahaya çıkarak başarının mimarlarından oldu. Onur Recep Kıvrak, Volkan Babacan, Caner Erkin, Nuri Şahin, Aykut Demir, Aydın Yılmaz gibi şuan Türk futbolunda önemli yerlere gelmiş oyuncularla Milli Takımda yer almıştı.

Lig ve Milli Takım Kariyeri

U21 Ligi 21 Maç 1 Gol, Türkiye Kupası 5 Maç, 3.Lig 84 Maç 2 Gol, 2.Lig 8 Maç, BAL Ligi 18 Maç, U19 Milli 2 Maç, U18 Milli 12 Maç 1 Gol, U17 Milli 25 Maç, U16 Milli 28 Maç, U15 Milli 2 Maç, 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber