Hancıoğlu’ndan 96’ncı yıldönümü mesajı

Hancıoğlu’ndan 96’ncı yıldönümü mesajı
CHP’nin 96’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP’nin kurulduğu günden bu yana ülkemizin bağımsızlığı ve milletimizin huzur ve refahı için mücadele yürüttüğü vurguladı ve CHP’nin bu gücünü, e

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, partisinin 96’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hancıoğlu’nun mesajı şöyle: “96 yıl önce bugün Anadolu’nun vatanseverleri, milletimizin makûs talihini değiştirme iradesini ete kemiğe büründürerek, yeni ilke ve hedefler doğrultusunda, Kuvayı Milliye ruhunu bir parti çatısı altında topladı. İşte o çatı, bugün bizlerin de yuvası olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Kurulduğu günden bu yana, ülkemizin bağımsız, laik ve demokratik bir devlet olarak var olması için mücadele yürüten partimiz; milletimizin huzur ve refah içinde yaşayacağı, hukukun egemen olacağı, demokrasinin tüm kurumları ve ilkeleriyle işlediği bir kamu düzeni inşa edilene ve bunun sürekliliği sağlanana dek mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.

Partimiz bu gücü ve kararlılığını, tarihin hiçbir döneminde esarete, haksızlığa, hukuksuzluğa boyun eğmeyen asil milletimizden almaktadır.

Tarih, bize şunu göstermiştir ki milletimizin iradesini yok sayan, işgal ettiği makamlar üzerinden şahsi ve siyasi ikballeri için hakkı-hukuku ayaklar altına alanlar yok olup gider; halkının huzuru, refahı ve mutluluğu için çalışan, onun iradesini lekeleyecek her girişimin karşısında duran kurumlar her daim var olurlar.

Tıpkı, 96 yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi gibi!

İşgale, esarete, karanlığa, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadele eden ve bu uğurda bedel ödeyenlerin yuvası Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96’ncı kuruluş yıldönümünü kutlarken, partimizin ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere, ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması için can veren, emek veren herkese şükranlarımı sunarım.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir