Hamdi Sağlam’a son görev

Hamdi Sağlam’a son görev
Çarşamba ilçesinin tanınmış isimlerinden ve Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam’ın babası Hamdi Sağlam’a Rıdvanpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son görevde bulunuldu.

Çarşamba ilçesinin tanınan isimlerinden, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı ve aynı zamanda Gazetemiz Köşe Yazarı Ertan Sağlam ’ın babası Hamdi Sağlam, bir süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesi sonucu yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Hamdi Sağlam için dün Rıdvanpaşa Camii’nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.
 

Kılınan cenaze namazına Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, dernek temsilcileri, çok sayıda avukat ve Sağlam ailesinin yakınları katılım sağlayarak Rıdvanpaşa Camii avlusuna sığmadılar.

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından hayata veda eden Hamdi Sağlam’ın cenazesi Göğceli Aile Kabristanlığı’nda defnedildi.

HABER: Nurhan GÜZEL – Berat GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber