‘HAMDİ’ Çarşamba’da hizmete açıldı

‘HAMDİ’ Çarşamba’da hizmete açıldı
Çarşamba Yunus Emre Caddesi üzerinde Hamdi Özovalı ve oğulları tarafından açılan “Hamdi” isimli ayakkabı mağazası dün törenle hizmete başladı

 

Haber-foto: Serkan KARAHAN – Burak ÇALIŞKAN

Hamdi Özovalı ve oğulları tarafından 37 farklı marka ile anlaşılarak Yunus Emre Caddesi üzerine açılan Ayakkabı mağazası dün yapılan açılış töreni ile hizmete başladı. Yapılan açılış törenine, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, Özel İlkumut Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ahmet Yılmaz ve çok sayıda iş adamı ile davetliler katıldı.

img_9990.jpg

 Açılış töreni öncesinde konuşma yapan Caner Yıldız, yeni açılan mağazanın Çarşamba’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Hamdi isimli marka olma yolun Çarşambalılar yere artık sağlam basacak. Bizler de Çarşambanın geleceği için yere sağlam basmaya çalışıyoruz. Termal kaynak arayışlarımızın yanı sıra diğer projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparsak Çarşamba merkezinin bu gün nüfusu 66 bin civarlarında bu nüfus oranı daha da artacak ve 100 bini geçecektir. Geçmediği ve projeleri hayata geçiremediğimiz vakit 66 bin nüfus aşağıya iniyorsa sıkıntı var demektir” diyerek konuşmasını şu cümlelerle sona erdirdi.

Yıldız, “Bizim çalışmalarımız gibi Hamdi adı ile açılan yeni iş yerimizde Çarşambalılara güzel bir hizmeti ayaklarına getirdi. Hamdi markası ile Çarşambalılar da artık yere sağlam basacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimizle birlikte Hamdi isimli iş yerimizin ilçemize, halkımıza ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.  Kaymakam Yıldız’ın konuşması sonrasında İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya’nın okuduğu duanın ardından, mağazanın açılış kurdelesi Kaymakam Caner Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, İlkumut Özel Eğitim Merkezi kurucusu ve ÇTSO Başkan adayı Ahmet Yılmaz’la birlikte kesildikten sonra bir süre yeni işyerini gezdikten sonra ayrıldılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber