“HALKIN İKTİDARINI İLMEK İLMEK ÖRÜYORUZ”

“HALKIN İKTİDARINI İLMEK İLMEK ÖRÜYORUZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, parti binasında geniş katılımla gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin korona virüsün gölgesinde bile olsa çalışmalarına devam ettiklerini, İlçe teşkilatı olarak vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade etti. Gelecek dönemde yaklaşan seçim atmosferi ile birlikte CHP’nin sahada daha da fazla çalışmasının gerektiğini belirten Başkan Yürükçü, yakalanacak güzel bir ivme ile CHP’nin iktidara adımlarının hızlanacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Yürükçü’nün konuşmasının ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, halkın iktidarını ilmek ilmek örmeye devam ediyoruz diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne vatandaşların daha da teveccüh gösterdiğini, halkın huzuru ve refahı için gece-gündüz çalışacaklarını belirtti. Başkan Türkel, azimlerinin sonucunu başarıyla alacaklarını da sözlerine ekledi.

Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantılarına katıldığını söyleyen Başkan Fatih Türkel, iki ilçede de yoğun katılım dolayısıyla partililere teşekkür etti. Konuşmaların ardından ilçe başkanlığı binasında ki program son buldu.

Program sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü ve ilçe başkanlığının yönetim kurulu üyeleri 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan’a ziyarette bulundular. Başkan Yusuf Özkan ve tüm muhtarların gününü tebrik eden Başkan Türkel ve beraberindeki heyet, hediye takdiminde bulundular. Ziyaret, kısa süreli sohbet sonrası son buldu.

HABER: Büşra KOCATAŞ – Nurhan GÜZEL

 

chp-carsambada-danisma-toplantisi-(1).jpgbunlar-(2)-008.jpgbunlar-(4)-004.jpgbunlar-(3)-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber