Halkbank Müdürü Dişli'den Şoförler'e ziyaret

Halkbank Müdürü Dişliden  Şoförlere ziyaret
Çarşamba Halkbank Şube Müdürü İdris Dişli' den Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala'yı makamında ziyaret etti

Halkbank Çarşamba Şube Müdürü olarak göreve başladığı günden bu yana İlçe de ki hemen tüm esnaf odaları ve esnaflarla yakın temas kurarak çalışmaları ile dikkat çeken Halkbank Çarşamba Şube Müdürü İdris Dişli, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala'yı makamında ziyaret ederek Şoför esnafının sorunları ve kredilerle çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala'ya Halkbank olarak en yakın banka ve en kolay krediler verdiklerini bu kredi ve bankacılık işlemlerinden Şoför esnafının da yararlanmasını istediklerini dile getiren Halkbank Çarşamba Şube müdürü İdris Dişli, "Çarşamba' da hissedilir şekilde şoför esnafı mevcut. Bu nedenle Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile ortak çalıştıklarını bunu Şoförler Odası ile de sürdürmek istiyoruz. Bu vesile ile şoför esnaflarımıza da elimizden geldiğince her türkü kolaylıkları sağlayacak düşük faizli kredilerle destek vermek istiyoruz. Bizler bu ilçede esnafımızın rahat ve huzurlu şekilde çalışmasını amaç ediniyoruz. Kredi Kooperatifimiz ile uyumlu çalışıyor ve destek veriyoruz bunlardan şoför esnaflarımızın da yararlanmasını istiyoruz. Bu vesile ile İlçe de 1200 ü aşkın üyeniz ile banka şubemizde sizlere hizmet vermekten gurur duyacağız " dedi.

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala ise Halkbank Müdürü Dişli'ye nazik ziyaretleri ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, "Bizler şoför esnaf camiası olarak zora talip meslek grubuyuz. Çünkü bizler genellikle can taşıyoruz ve bu nedenle sorumluluğumuz da çok. Okullarımızda öğrenci taşımacılığı ile, Şehir içi ve şehir dışına ise yine can taşıyoruz. Bu vesile ile sorumluluğumuz herkese göre çok daha fazla. Ama sorun ve sıkıntılarımızda da aynı şekilde duyarlılık beklememiz düşünülemez. Bu nedenle Emniyet ve esnaflarımızın ayakta kalabilmesi için gereken maddi kaynaklar da çok önemli. Bizleri ve esnaflarımızı düşünmeniz ve sahip çıkma isteğiniz bileri çok sevindirdi. İnşallah aynı şekilde esnaf arkadaşlarımızla birlikte sizlerle çalışmak bizler için güzel olacak. Şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

HABER -FOTO: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber