Halk Eğitim'den Pop Konseri

Halk Eğitimden Pop Konseri
Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Kültür Sanat Topluluğu tarafından hazırlanan Pop Konseri Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi tarafından Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Ahmet Özgürel, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Etkinlikte Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Halk oyunları gösterisi ve Şarkı Dinletisi geceye renk kattı.

Programda konuşan Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel, Kursun hazırlığında emek gösteren ve kursları başarıyla bitiren kursiyerlere teşekkürlerini sundu.  Müdür Seyit Ahmet Özgürel, "Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak açtığımız Kültür- Sanat kapsamındaki kurslarımıza katılarak kurs gören kursiyerlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu ve daha birçok kurslarımıza katılarak başarıyla bitiren tüm kursiyer öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çarşamba Halk Eğitim Merkezi ve Çarşamba Gençlik Merkezi olarak buna benzer gelecek yıllarda bir çok kurslar düzenlemeyi hedefliyoruz. Çarşamba Halkından bu kurslara katılarak Kültür- Sanat alanında ve birçok alanda daha açtığımız kurslarımıza destek çıkmasını diliyoruz. Bu gece burada sahne alan tüm arkadaşlarımız büyük gurur yaşattılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Büyük katılımın olduğu etkinlik gerçekleştirilen gösteriler ve şarkı dinletilerinin ardından son buldu.

dsc_0637.jpgdsc_0672.jpgdsc_0695.jpgdsc_0711.jpgdsc_0722.jpgdsc_0732.jpgdsc_0735.jpgdsc_0738.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber