Halk Eğitim Merkezi’nden Kumköy’de sergi açılışı

Halk Eğitim Merkezi’nden Kumköy’de sergi açılışı
Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Tarafından Kumköy’de açılan sayacılık ve velilere yönelik aile eğitim kurslarına katılan kursiyerler düzenlenen törenle belgelerini aldılar

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Tarafından İŞKUR işbirliği ile Kumköy’de açılan Sayacılık kursu ile yine Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Aile Eğitim Programına katılan kursiyerler düzenlenen törenle belgelerini aldı.

Kumköy ilkokulu öğretmeni Dilek Livaneli’nin öncülüğünde Çarşamba Halk Eğitim Merkezi ve Çarşamba Kaymakamlığının desteği ile köylü kadınlara iş olanağı sağlamanın yanı sıra çocuklarına yönelik olarak bilinçlenmeleri hedeflenen kurslara 36 kişi katıldı.

Kadınlar tarafından sayacılık kursunda yapılan ürünlerin yanı sıra çocukların ürünlerinin de sergilendiği etkinlikle ayrıca halkoyunları gösterileri de yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe çarşamba kaymakamı Caner Yıldız, ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Halk Eğitim Müdürü Seyit Özgürel ve çok sayıda davetli katıldı.

halk-egitim-merkezi-(7).jpg

halk-egitim-merkezi-(5).jpg

halk-egitim-merkezi-(9).jpg

halk-egitim-merkezi-(10).jpg

halk-egitim-merkezi-(11).jpg

halk-egitim-merkezi-(1).jpg

halk-egitim-merkezi-(13).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber