Halit Doğan: “Samsun Cumhurbaşkanımızı bekliyor”

Halit Doğan: “Samsun Cumhurbaşkanımızı bekliyor”
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği mitinge tüm vatandaşları davet etti.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek büyük Samsun mitingimiz; Samsun’umuzun Cumhur İttifakı’mızın kalesi olduğunu ve hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini tüm dünyaya gösterecektir” dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği Büyük Samsun Mitingine tüm vatandaşları davet etti. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuz Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini ve bağlılığını her zaman göstermiştir. Tüm hemşehrilerimizi AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Büyük Samsun Mitingi’ne davet ediyorum” diye konuştu.

gorsel.jpeg

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuzun Cumhurbaşkanımıza vefası yüksektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’umuzda her zaman büyük bir sevgi seli ile karşılanmıştır. 15 Şubat günü gerçekleştireceğimiz Büyük Samsun Mitingimizde de yine hemşehrilerimiz büyük bir katılımla Cumhurbaşkanımıza vefalarını göstereceklerdir. Büyük Samsun Mitingimiz, zaferin göstergesi olacaktır. Perşembe günü saat 14.00'te hemşehrilerimizin yoğun katılımları ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. İnşallah buradaki işaret fişeği hem ülkemizde hem de Samsun’umuz için çok önemli bir adım olacaktır. Cumhurbaşkanımızın gelişinde 17 ilçemizden tüm hemşehrilerimizin yoğun bir katılım göstereceğine inancım tam. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, AK Davamızın Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler için Samsun’umuzdan, bizlerden rekor oy bekliyor. İnşallah hemşehrilerimizin teveccühüyle rekor bir oy alarak Samsun’umuzu Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehri haline getireceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset