Halil Akgül Ekranda Soruları Cevapladı

Halil Akgül Ekranda Soruları Cevapladı
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Kanal S ve Kanal 55 Televizyonlarından vatandaşların evlerine konuk oldu

 

Melike Aktel`in hazırlayıp sunduğu hem uydu, hem de yerel olarak yayın yapan Kanal S ve Kanal 55 ekranlarından canlı olarak yayınlanan “Satır Arası” programının bu haftaki konuğu Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül oldu.

Melike Aktel`in sorularını yanıtlayan Başkan Akgül, göreve geldiği günden bugüne kadar Salıpazarı İlçesi ve Bölgesinde hayata geçirilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar bilgiverdi.

Satır Arası Programında Melike Aktel`in sorularını açık olarak cevaplayan Başkan Akgül bugüne kadar ortaya konulan, biten projelerin Salıpazarı`nın gelişimine büyük katkısı olduğunu belirtti.

Belediye olarak sadece ilçeye kaldırım, yol, asfalt çalışmaları yapmadıklarının altını çizen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,' Belediyenin bütçesi belli bu bütçe ile ilçeye istediğimiz hizmetleri yapma şansımız yok. Bizde bu nedenle yatırımcıları bularak ilçemize tekstil fabrikası, fındık fabrikası, kapalı spor salonu, okul, yurt yaptırdık. İlçeye kazandırılan iki fabrika ile 400 işsiz vatandaşımıza iş kapısı açtık. Okul ve yurdun ilçemize yapılması ile okula gitme oranı arttı' dedi

'Amacımız ve gayemiz ilçemize hizmet etmek' diyen Başkan Akgül, '4 yıl önce göreve geldiğimizde Salıpazarı'nda iki kutuplu bir yapılaşma vardı. Biz ilk iş olarak bu kutuplaşmayı ortadan kaldırdık. Artık herkes birlikte hareket ediyor. Yapacağımız hizmetleri ilçemizin önceliğine göre karar veriyoruz ve hayata geçiriyoruz. Bizim amacımız ve gayemiz ilçemize hizmet etmek. Kalıcı eserler bırakmak'

Melike Aktel'in 14 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacak mısınız sorusuna açık yüreklilikle cevap veren Akgül, 'Partimiz ve halkımız tekrar bizi görmek isterlerse hizmet etmekten büyük onur ve guru duyarız. Çıraklık dönemini tamamladık. Ustalık dönemiz de daha iyi hizmet ederiz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz