Hakkı Hocayla 2. Galibiyet

Hakkı Hocayla 2. Galibiyet
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Fatsa Belediyespor ile karşılaştı. Üstün bir oyun oynayan Çarşambaspor, Kemal’le bulduğu tek golle 3 puanın sahibi oldu

Fatsa İlçe Stadı’nda oynanılan karşılaşma saat 14.00’da başladı. Misafir takım olarak sahaya çıkan Çarşambaspor, oyun başından sonuna kadar organize ve etkili bir oyun ortaya koydu. Mücadelesini maç boyunca elinde tutmaya çalışan Çarşambaspor, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Gol yollarında ki etkili hamleyi yapamayan Çarşambaspor ilk yarı 0-0’lık skorla soyunma odasına gitti.
Hızlı bir şekilde başlayan ikinci yarıda Çarşambaspor, oyunun kontrolünü sağlamak adına mücadelesini sürdürdü. Fatsa defansını zorlayan Çarşambaspor’lu futbolcular, ev sahibi ekibin oyuncusunun kırmızı kart görmesi sonucu önemli bir avantaj kazanmış oldu. Ev sahibi Fatsa Belediyespor’un 10 kişi kalması sonrası Fatsa defansına etkili ataklarla giden Çarşambaspor, aradığı golü 74. Dakikada buldu. Çarşambaspor’lu Kemal Bayraktar’ın attığı golle öne geçen yeşil-beyazlı ekipte büyük bir sevinç yaşandı. Bu gol sonrasında Çarşambaspor’da golün sahibi olan Kemal Bayraktar golden kısa bir süre sonra, rakibine yaptığı müdahale sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçın son dakikalarında rakibi gibi 10 kişi kalan Çarşambaspor, bu dakikalardan sonra oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalıştı Maç Çarşambaspor’un 1-0’lık galibiyetiyle son buldu.

Şapinuva maçı sonrası alınan kararla birlikte teknik direktörlük değişikliğine giden Çarşambaspor, Hakkı Hocaoğlu ile anlaşmaya varmıştı. Ligde kalan 4 maçtan 2’sinde Hakkı Hocaoğlu nezaretinde galibiyet almayı başaran Çarşambaspor, son iki maçında da galibiyet alması hedefleniyor.  Öte yandan ligdeki sıralamada 3.sırada yer alan Fatsa Belediyespor, lig de ki ikinci mağlubiyetini Çarşambaspor’a karşı almış oldu. Son 5 maçında galibiyet alan Fatsa Belediyespor lig boyunca tek mağlubiyetini lig lideri Güzelorduspor’a karşı almıştı. Çarşambaspor maçına çıkan Fatsa bu maçtan da aldığı skorla 2. kez mağlubiyet almış oldu.
Maç sonucunda Çarşambaspor 37 puana yükselirken,Fatsa Belediyespor 45 puanda kaldı. Gelecek hafta kendi evinde son maçına çıkacak olan Çarşambaspor, Çarşamba Şehir Stadı’nda 1926 Bulancakspor’u konuk edecek. Bu maç sonrası ligde ki son maçını ise deplasmanda Erzincan takımı 13 Şubat Spor’la oynayacak.
galibiyet22.jpg
HABER : Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir