HAKEM KÜFÜR ETTİ Mİ?

HAKEM KÜFÜR ETTİ Mİ?
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup 6.haftada oynanan maçta, Çarşambaspor - Türk Metal 1963 Futbol Kulübü maçında Hakemden Başkan ve yönetime küfür iddiası!

Çarşambaspor Türk Metal 1963 maç bitiminde hakem soyunma odasına girerken Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’a küfür ettiği gerekçesi ile Başkan Yıldırım şikayetçi olduğunu beyan etti. Bölgesel Amatör Lig 12.grubun 6.haftasında oynanan maçta maçın orta hakemi ile yan çizgi hakemleri ve 4. Hakemin maç boyunca oyunun gerilmesi ve maçta denge ile oyunda disiplini sağlayamadığı için tribünlerden yoğun tepki aldı. Maç boyunca Çarşambaspor aleyhine verdiği kararlarla dikkat çekerek tepkileri de toplayan maçın hakemi maç sonunda öyle bir şey yaptı ki!?

Maç sonunda maç hakem triosu orta sahada buluşarak soyunma odasına girerken protokol bölümü önünden geçerken tepki gösteren bazı yöneticiler ile Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın bulunduğu yere bakarak bir şey söyleyerek içeri girdi. Bu sırada Başkan Özkan Yıldırım koruma görevinde bulunan Polislere “Hakem bana ve bize küfür etti duydunuz. Biz hakemlerden şikayetçiyiz” dediği duyuldu. Daha sonra protokol alanında aşağıya inerek soyunma odasının girildiği ana koridora gelen Başkan Yıldırım koruma görevinde bulunan Emniyet Müdürlüğü görevlilerine “Hakemler bize küfür etti biz şikayetçiyiz. Tutanak tutulsun” dedi. Polisler ise tutanağın tutulacağını belirterek koridorun boşaltılmasını istedi ve sorun oluşmadan başkan Yıldırım ile yöneticiler koridoru boşalttılar.

Türk Futbolunda her geçen gün artarak büyüyen hakem hatalarına bu defa Küfür olayı damga vurdu. Bazı yöneticiler hakem triosunun belli bir bölgeden olduğunu ve bilerek hata değil bilinçli Çarşambaspor takımını yendirerek şekilde kararlar verdiğini iddia ederek tepkilerini dile getirdiler. Şimdi gözler maçın gözlemcisi ile Hakem heyetinin küfür edip etmediği ve verilecek karara çevrildi. Taraftarlar ise tribünden Hakemin Çarşambaspor adeta ve resmen doğramak için sahaya çıktığını beyan ederek tepki gösterirken Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldıkları yoğun tedbir ve taraftarların sağ duyusu ile maçta kavga ve olay çıkmadan taraftarlar ile stadı boşaltması beğeni ile karşılanırken emniyet müdürlüğünün başarısı olarak yorumlandı.

HABER:Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir