Hakem faciası! Çarşambaspor: 1 – Şile Yıldızspor : 1

Hakem faciası! Çarşambaspor: 1 – Şile Yıldızspor : 1
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında sahasında Şile Yıldızspor’u konuk etti. 2 penaltı golünün olduğu müsabakada puanlar paylaşıldı.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor, sahasında Şile Yıldızspor’u konuk etti. Çarşambaspor, uzun sürenin ardından Safa’nın dışında tam kadro sahada oyuna başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren Çarşambaspor, yeni transferlerin verdiği heyecanla ve taraftarın tezahüratlarıyla alkışlanacak bir oyun ortaya koydu. Rakibine karşı sık sık ataklar geliştiren Çarşambaspor, aradığı golü 32. Dakikada buldu. Yeşil-Beyazlı ekipte Kemal Sabri Bayraktar, rakip ceza sahasına girdiği anda rakibinin müdahalesi sonucu yerde kaldı. Pozisyonu penaltı olarak değerlendiren hakem Önder Turgay Demirdak, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Muhammet Öztürk, atışıyla fileleri havalandırdı. Böylelikle Çarşambaspor, 1-0 öne geçmiş oldu. Bu golle birlikte büyük bir sevinç yaşayan Çarşambaspor, rakibine karşı baskısını kaybetmeden sürdürdü. İkinci gol için önemli ataklar geliştiren Çarşambaspor, bir türlü topu filelerle buluşturamadı ve ilk yarı Çarşambaspor’un 1-0’lık üstünlüğü son buldu. 

İkinci yarıda ise Çarşambaspor, ilk dakikalarda etkili oyununu sürdürdü. Maçın son 15 dakikasına girilince, Yeşil-Beyazlılar hakemin kırmızı kart kararıyla adeta şoka uğradı. Yeni Transfer Burçak Özkanca, gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Çarşambaspor, sahada 10 kişi kalmanın verdiği eksiklikle defans hattında rakibini karşıladı. Rakibinin ataklarına geçit vermemeye çalışan Çarşambaspor , son dakikalara kadar Şile Yıldızspor’un ataklarına engel oldu. Kar yağışının etkili olduğu müsabakada karşılıklı ataklarda izlendi. Maçın son dakikalarında ise hakem Önder Turgay Demirdak’ın verdiği penaltı kararı taraftarı ve Yeşil-Beyazlıların teknik yönetimini adeta çıldırttı. Karambol anında topa yapılan müdahaleyi penaltı olarak değerlendiren hakem Önder Turgay Demirdak’a tepki yağdı. 90+2’de kullanılan penaltıda Gökhan Aydaş  Şile Yıldızspor’un beraberlik golünü attı.  5 dakikalık ek sürede gol sesi çıkmayınca Çarşambaspor, sahasında Şile Yıldızspor ile berabere kalarak 1 puana razı oldular. 

Maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Önder Turgay Demirdak’a taraftarlar büyük tepki gösterdi. Çok sayıda taraftar ve spor yorumcuları yaşananları “Şile Yıldızspor’un müsabakada üstün bir oyun sergilemesine gerek kalmadı. Maçın hakeminin verdiği kararlar, Çarşambaspor’un emeklerini katletmeye yetti.” Yorumladılar. 

Alınan beraberlikle birlikte Çarşambaspor puanını 14 yaparak 18. Sırada yer aldı.whatsapp-image-2022-01-16-at-17.01.14.jpeg

whatsapp-image-2022-01-16-at-17.01.15-(2).jpeg

whatsapp-image-2022-01-16-at-17.01.15.jpeg

whatsapp-image-2022-01-16-at-17.01.14-(1).jpeg

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber