“Hak dediler, En Büyük hırsızlığı yaptılar”

“Hak dediler, En Büyük hırsızlığı yaptılar”
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çarşamba Ülkü Ocakları’na ziyarette bulundu. Ziyarette son yıllarda olmadığı kadar büyük katılım Ülkü Ocakları binasında izdihama neden oldu

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN- Yunus Emre TÜRKYILMAZ
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,  birçok noktada yaptığı ziyaretlerinde bir durağı da Çarşamba İlçesi oldu. Çarşamba İlçesi’nde ki Ülkü Ocakları’na ziyarette bulunan Genel Başkan Kılavuz, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Güreş, MHP İlçe Başkanı Süleyman Akdemir, Türk Eğitim- Sen Başkanı Güngör Bağ ve çok sayıda partili ve ocak üyelerinin de katıldığı yeni hizmet binası açılışına katılarak yeni Ülkü Ocağını inceledi. İlçeye güzel bir Ülkü Ocakları binası kattıklarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Olcay Kılavuz, ziyarette önemli ve bir o kadar da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 

ulkuocaklari5.jpg

Genel Başkan Olcay Kılavuz, “Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak teşkilatlarımızı mümkün olduğunca yerinde görmeyi arzu ederek, ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz gün itibariyle doğu, batı, kuzey, güney demeden il, il, ilçe ilçe istişare toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda birçok ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretimizde göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Gençliğimizi Türklük bilinciyle, islamın nuruyla yetiştirmeye gayret ediyoruz diyen Genel Başkan Kılavuz, “Türkiye’de bütün teşkilatlarımız son dönemde şimdiye getirilen başarı çıtasını yükseltmek maksadıyla gece gündüz kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ülkü Ocaklarının Türk Gençliğinin şaşmaz adresinin olduğunu belirten Başkan Olay Kılavuz, “Ülkü Ocakları Türk Gençleri için önemli bir kuruluş. Gayretlerimiz bunun içindir. Ülkemizin şuan ki durumu içler acısı. Canavarlar maalesef ülkemizde hüküm sürüyor. Türkiye’nin asli sahipleri sıkıntılarla, sorunlarla uğraşıyor. Canavarlar kolluk kuvvetine kimlik sorgulaması yapıyor. Asayiş timleri kuruyorlar, mahkemeler kuruyorlar. Resmi kurumlarımızın önünde paçavralarını asıyorlar. Her türlü ihanetleri, nankörlükleri yapıyorlar. Türk Bayrağının en güvenilir olduğu yerde, askeriyenin içinde indirebiliyorlar. Şehir meydanlarında “Ne Mutlu Türküm Diyene” tabelaları sökülüyor. Bu ihanetlerin hukuki ölçüde elbet cezaları verilecektir. Bu durumda siyasi Partilere ve bize büyük görev düşmekte. Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımalıyız. Bunun için çalışmalıyız. Çünkü başka bir çıkış kapımız bulunmamakta".



Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde ziyaretlerde bulunduğunu belirten Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “İnsanı içini acıtan tablolarla karşılaşıyoruz. Bugün ülkemizin bir valisi Van’ın Erciş İlçesi’ne bağlı Ulupamir Köyü’nde Kırgız kardeşimizin kaçırılmasının ardından çocuğun yakınına PKK ile muhatap olduğunuzda daha kısa sürede çocuğunuza ulaşabilirsiniz acziyetinin içerisine düşebiliyor. Çözüm süreci bahane edilerek milyonlarca liralar haraç olarak toplanıyor. Çağrı mektupları gönderilerek mahkeme kuruyorlar. Ve daha da sayabileceğimiz birçok rezalet olayla karşı karşıyayız.” İfadelerini kullandı.

İktidara Çarşamba İlçesi’nden sert mesajlar veren Genel Başkan Olcay Kılavuz, “Üniversitelerde öğrencilerimiz eğer Türk Milliyetçisi ise büyük bir tehlike unsuru oluyor ama Vatan hainleri, bu ülkeye kurşun sıkanlar, bu ülkeye hançer saplayanlar da halk önderi, kahraman oluyorlar. Böyle bir dönemden geçmekteyiz. Bizler korkmadan, yılmadan, bıkmadan, usanmadan, kararlı bir şekilde Allah’a sığınarak yolumuza devam edeceğiz. Yine üniversitelerde öğrencilerimiz zorluklarla karşılaşıyor. Böyle bir rezalet, böyle bir alçaklık ülkemizde görülmemiştir. Allah dediler, Allah’la aldattılar. Ahlak dediler, en büyük ahlaksızlığı yaptılar. Hak dediler, en büyük haksızlıkları, hırsızlıkları yaptılar. Dinin imanın varlığı altında insanları aldattılar. Sözde onlardan başka Müslüman yok. Müslümanlıkta insanlara haksız yere zulmetmek yoktur. İnsanları, insan olduğundan ötürü gereken saygı gösterilmelidir. Hepimizin bir vicdan muhasebesi yapması gerekir. Vicdanlarımızı dinlemek gerekir. Onlardan olmayanlara hayat hakkı tanımıyorlar. Allah milletimizin, devletimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.
 

Genel Başkan Olcay Kılavuz’un konuşmasının ardından Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Güreş, MHP İlçe Başkanı Süleyman Akdemir, Türk Eğitim- Sen Başkanı Güngör Bağ, Kılavuz’a Çarşambaspor atkısı ve 8 köşeli kasket hediyesini takdim etti. Atkıyı ve kasketi takan Kılavuz Ocakta hatıra fotoğrafının ardından ilçeden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber