ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

HAİNLER ÇOK VAR!

HAİNLER ÇOK VAR!

Hainlerin bol olduğu bir ülkedeyiz.
Siyaset ve her alanda hainlerin çok olduğunu gözlemekteyiz.
15 Temmuz öncesi de yazdığım yazılarımda bunu hep dile getirmiştim.
Ama bu ülkede adalet ağır yürüdüğünden, hep geç tecelli etmektedir.
HDP’li hainlerin yaptıkları ve işlevleri aşikâr bilindiği halde hep izlenmekte, dur denilmiyordu, dokunulmazlık zırhı denildi. Ama o da aşıldı. Ama yine de dokunulmuyordu.
Bunlar bu ülkeden, bu ülkenin kanunlarından çok mu büyüklerdi ki; ülkemin güneyinde yüzlerce vatan evladımız can verirken, sebebi bu hainler değil midir?
Mahkeme gel diye celp çıkarır gitmezsin! Sen kimsin, bu ülkenin havasını teneffüs edeceksin, birde bu ülkeye ihanet edeceksin.
Bravo, çok sabırlılık gösterdik. Bu ülkede olacaksın her türlü gâvurluğu, hainliği özgürlük adına yapacaksın. Ondan sonra şu var, bu var. Dur bakalım denilmelidir ve denildi de….
Değerli okurlarım; kısa zaman içinde yaşanan bu hainlikler ve sonrası güya dost ve müttefik görünen ülkeleri izlemenizi tavsiye ediyorum. Bize kimse dost değildir. İşte Almanya, İşte Amerika!
Almanya’da yaşayan Türkler paralarınızı, yatırımlarınızı Alman bankalarından çekiniz ki ALMANYA DERSİNİ ALSIN. DOST Amerika hani Güleni verecekti Zaten bu 15 Temmuz darbesinin arkasında Amerika yok mudur?
Değerli Okurlarım;
Dost yoktur bilesiniz. 7 Haziran seçimlerinde kimlerin hangi safta olduğunu gördük. O zamanlarda da çok hain var demiştim. Özellikle Fethullah Gülencilerin HDP’ye, bazı solcularında PKK’ya oy verdiğini yazmıştık. Biz her zaman Kral çıplak dedik. Allah’ım emanetini alana kadar doğruları yazıp, çizeceğiz.
Hainliğin çeşidi ve türleri çoktur…
Bu hainliğin cüzdan ve vicdan arasında olduğunu da söylemek isterim. Allah’ım bizi bu şekilde imtihan etmesin. FETÖ’cü hainlerin devletin her kademesinde olduğunu gördük, bazı yanlışların olduğunu da görüyorum. Mesela siyasi kanattakilerin alınmaması gibi.
Bu ülkede esnaf, memur, işçi her kademe de FETO’cu varda siyasette yok mu? Tabi ki vardır işte muhalefetin de, bizlerin de bunların açığa çıkması bu siyasilerin kirli hainliklerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Sayın başbakanın içimizde Fetocu ve Bylock kullanan yok demesi ne kadar doğru bilemem ama bana göre yanlıştı.
Yukarıda bahsettiğim gibi siyaset çok mu temiz, kamu vicdanının rahatsız olduğunu dile getirmek istiyorum. Kirli ilişkiler sonucu parayı götürenlerin yanına kar kalırsa hakkımı, emek verdiklerime helal etmeyeceğim…
Evet;
Hainlerin dolu olduğu ülkedeyiz, buna rağmen dik duran liderlere sahibiz.
Allah onlara yardım etsin, Abdülhamit Han yanında çevresinde yüzlerce hain olduğu halde bu topraklarda 32 yıl hüküm sürmüş bir Sultandı. Zaman farklı ama oyunlar ve yaşananlar konusunda zaman aynıdır. Hainleri bilelim onlara maşa olmayalım. Onların safında, yolunda olmayalım bu hainler her yüzle karşımıza çıkacaklardır ve hep karşımızda olduklarını da bildiğimiz halde bukalemun gibi renkten renge gireceklerdir.
Devletin bu hain huylu ve yüzleri temizleyeceğini ama adaletin er veya geç tecelli edeceğine inanan biriyim. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi