Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Hain her zaman haindir...

Hain her zaman haindir...

 

Her zaman söylerim. Kimse karnından konuşmayacak.

Bu Ülke son 20-30 yılını acılarla, sıkıntılarla geçirdi. Doğal afetlerin verdiği acılara bir nebze olsun katlanmak mümkün. Acıya dayanmak bizim yani insanoğlunun tabiatında var.

Ama en zor unutulan acı; bir insanın başka bir insanı acımasızca, hayallerle doldurulan fikirlerle düşüncesizce öldürmesidir.

Bu noktada Ülkemizin en derin acısını pkk terörünün bu ülkenin beşikteki bebesini, okul çağına gelmemiş çocuğunu, gencecik gelecek için hayalleri olan genç erkek ve kızlarını, aileleri, yaşlıları gözünü kırpmadan adına ÖZGÜRLÜK dedikleri sahte düşler uğruna katlettiler.

Bu çıbanın başı a olur z olur buna takılıp kalmayacağım.

Bu şerefsizliği bebek katili yapmış-yaptırmış olabilir.

Beni ilgilendiren orası değil.

O da zavallı birisi. Beyni birleri, başka ülkeler tarafından yıkanmış kişi -kişilere yıllarca bu vatana hainlik yaptırdıkları zavallıları kullanarak yaptırdılar.

Onlara asla acımıyorum.

Vatan sevdası, özgürlük aşkı olanlar insan katletmezler, vatan toprağının parçalanması adına girişimde bulunmazlar.

Kaldı ki bir insan öldürmek, tüm insanlığı öldürmekle eş tutulan inancımıza da ters olan bir ortamda,

Birilerinin maşası konumunda bu vatana, bayrağı korumak için canını veren Mehmetçiklere, Öğretmenlere, İmamlara, Devlet erkanına velhasıl çoluk çocuk dememeden kurşun sıkan, şerefsizlerin adını ÖZGÜRLÜK koydukları bu terörizm hareketlerini akılları sıra perçinlemişler.

30 Yıl önce DEVLETE İLK KURŞUNU SIKAN TERÖRİSTİN heykelini dikmişler.

Belki de yıllar sonra en büyük ihanet bu olsa gerek.

Devlet bu haberi duyar duymaz harekete geçti ve yıkılması kararını aldı. TEŞEKKÜRLER BUNU DÜŞÜNÜP YOLA ÇIKAN YETKİLİLERİMİZE...

Keşke aynı kararlılığı o alanda bulunan ve TBMM de görevli seçilmiş olanlar içinde bir fezleke hazırlanarak yargılanıp gönderilseler hak ettikleri yere...

***

Ama durun hele terörün, o Özgürlük savaşçısı denilen teröristlerin, destekçilerinin, yardakçılarının  asıl yüzünü şimdi göreceksiniz.

Yarın o heykelin yıkılmasını bahane edecek yüzlerce çapulcu, terörist yine gerçek hain, vahşi yüzünü gösterecek ve olayları çıkartacaktır.

Bu vatan toprağı Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Abhaz, Gürcü falan filan demeden Kurtuluş Savaşında omuz omuza günlerce, aylarca mücadele vererek kanlarını akıtarak can ve kanları pahasına alan Misakı Milli sınırlarıdır.

Bir kaç devletin şebeğinin, piyonunun, çapulcusunun, beyni yıkanmış beyinsizlerin sözde mücadelesi terörüne koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti pabuç bırakmayacaktır.

Çok oluyorlar çoook. Bu kadar cesareti, yüreği nerede buluyorlar. Sabahları ciğercide ciğer çorbası içmek mi sanıyorlar çözemedim.

Sanırım bunların bir sakat bacağı dağlarda gezinirken diğer bacakları TBMM'de olanlara kadar uzanıyor sanırım.  Onlar da kısa sürede göreceksiniz Avrupa İnsan Haklarına koşacaktır salya sümük.

Hakkımızı alıyorlar, bize baskı yapıyorlar diyerek. Siz baskıcı, zalim yönetimler görmemişsiniz. Sizin idol gördüğünüz, sizin beyninizi yıkayan Almanlar korkudan Türk devletini dinler, teröristler heykel diker, İngilizler asaleten dem vurur, asaletin "A" sını bulamazsınız kıvırırlar. Ülke bölmede, manda altına almada, silah satışında hep önderdirler. ABD, İsrail'i güdümlerinde tutar asil devlet görünmeye çalışırlar.

Bunların hazırladığı oyunu tezgaha sermeye çalışan ABD ile İsrail' de silahlı ve maddi gücünü sergilerler. Dünyanın Jandarmasına bakın ABD. Adamlar gittiği yere barış yerine kan, korku, tecavüz, hırsızlık, her türlü melaneti götürürler. Jandarma sulh etmelidir ama bunlar berbat ederler. Bunların piyonları da akılları sıra yani içimize sokulan hainler ise bayrak indirme, taş heykeller dikme  sevdasına düşer.

Türkiye Cumhuriyeti, muz cumhuriyeti değildir ve bunu artık görmek veya göstermek zorundayız.

Bu tepkiyi gösteremediğimiz sürece 30 bin ŞEHİT' in akan kanlarında boğuluruz. Ve, bir o kadardan da fazla Gazi'min ahı tutar, yakar ciğerleri. Boşuna bunca Mehmetçik şehidimiz, gazimiz olmadı.

Kısacası her Türkiye vatandaşı olan kendini Türk hisseden, o, şu, bu etnik köken bahanesi yapmadan, şu dine, bu inanca bağlı muhabbetine düşmeden,

O heykeli dikenlerin, o taş yığınının dikilmesine şahitlik edenlerin, destek verenlerin,  vatan, bayrak hainliği ile yargılanıp cezalarını almaları umudumla...

Ve bu kadar tepkisiz toplum olmamız nedeni ile içimin yandığını belirterek diyorum ki;

Unutmayın ılımlısı, ılımsızı, koyusu, derini, sığı hiç biri ve hiç bir şey bahane olamaz. "Hain her zaman haindir..."

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi