ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

HAFTA SONU STADA KOŞALIM

HAFTA SONU STADA KOŞALIM

Ligde zor günler geçiren Çarşamba sporhafta sonu Çorum Eti Lisesi Spor’a konuk oldu.
Bizde ekip olarak hem gezmek hem maçı izlemek niyetiyle Çorum’a gittik.
Güneşli bir hava vardı. Çorum Stadının yanında bulunan sentetik sahada oynandı maç.

Geçenlerde Erdal Cansu abim sanal alemde hocanın hedefi ile ilgili bir paylaşım yapmıştı.
Bizde buraya bir yorum yazdık. Maç öncesi kalecimiz Kadir Tütüncü bana sitem etti.
Abi hocanın böyle bir söylemi olmadı. Erdal abi yanlış yapmış, sizde yorum yapmışsınız dedi.

Bizde Erdal Cansu’nun gazabına uğradığımızı öğrendik. Kadirimden özür diledik.
Gazetecilerin haberlerini doğru yapması dileğiyle diyelim.

Tabi ki bu takımı Kenan Hoca kurmadı. Eldeki malzemeyle bu kadar olur diyelim. Ama büyük yanlışların yapıldığı, bu takım kurulurken kimler rol aldı bilmiyorum. Ama bu takım ligde kalır ama çok zorlanır. Çarşamba sporburalara layık bir takım değildir. Seneye inşallah bu takımı bırakırlar. Bir el değişimi olursa farklı olacağına inanıyorum. Çarşamba spor ölüm kalım maçlarından birini atlattı. Bu hafta Sivas ekibi gelecek. İnşallah onları da yeneriz.
Gelelim maça.

Çorum Eti Gençlik bir üniversite takımı Çarşamba spora denk bir takım değil. Ama ruhtan yoksun işin sonucunda düşme olduğunu bilmeyen oyuncular topluluğu çarşamba spor vardı. Hiçbir oyuncunun bu takımın kaderiyle oynama hakkı yoktur. İnanın ilk yarı dört net gol pozisyonu zevkle harcandı. Topu köşelere atamayacak kadar beceriksiz topçularda diyebilirim. Eti Gençliğin kalecisini panter yaptılar. Hele Kemal’in karşı karşıya gelip topu Sinan’a vermemesi bizi hep kahretti. Sarı kartı olan Kemal’in yerden kalkıp Eti Gençlik kalecisiyle polemik yapıp kendini attırması, takımı 10 kişi bırakmasına ne demeli.

Danilo’yu topla buluşturacak oyuncunun olmaması çok acı vericiydi. Bize saç baş yolduran oyuncuları kınıyorum. Daha fazla oyuncuların moralini bozmak istemiyorum. Ama üzerlerine giydikleri formanın ağırlığını bilmeleri, formalarının hakkını vermelerini istiyorum. Buradan da Çarşamba halkına ve sporseverlere de sesleniyorum. Çarşambaspor’un bu zor zamanında yanında olmak ve takımımızı desteklemek için tüm Çarşambalıları bu hafta sonu Ligin son maçında stadda olmalarını, stadı doldurarak şehrin takımını desteklemelerini istiyorum. Bu kader maçında Çarşambaspor’unyanında olmak lazım.

Kızdığımız, bağırdığımız, bizlere saç-baş yolduran ama bizi temsil eden yiğitlerin yanında olmalıyız. Bu gençler ellerinden geleni yapacaklarını, bizi mahcup etmeyeceklerini biliyorum. Onlarda Çarşamba halkına olan vefa borçlarını ödeyeceklerine inanıyor ve Çarşambaspor’a başarılar diliyorum.

Pazar günü Saat:15:00’da oynanacak maça herkesi davet ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi