Hacılıçay Köprüsü mahalleleri kavuşturacak

 Hacılıçay Köprüsü mahalleleri kavuşturacak
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesinde yapılan Hacılıçay Köprüsü inşaatı bitim aşamasına geldi

Köprü inşaatını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Çarşamba'yı gerdanlık gibi süsleyecek köprünün açılmasıyla birçok mahalle birbirine bağlanacak ve Hacılıçay'ın her iki yakasında oturan vatandaşlarımızın ıslıkla haberleşme çilesi son bulacak" dedi.
Birçok köyün ulaşımını rahatlatacak olan Hacılıçay Köprü inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor. Köprünün bitim aşamasına geldiğini ve kısa bir süre sonra açılacağının müjdesini veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile birlikte köprü inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Ulaşım sorunu çözülecek
Fore kazıklar üzerine inşa edilen köprünün kullanıma açılmasıyla birlikte, Haçılıçay Mahallesi çevresinde bulunan Yukarı Dikencik, Aşağı Dikencik, Yeni Köseli, Ovacık ve Kiraz Bucağı Mahalleleri ile Köklük Mahallesi çevresindeki Kumarlı, Kaydan, Uluköy, Akçaltı ve Karacalı Mahalleleri arasındaki ulaşım sorununun çözüleceğini ifade eden Yılmaz,"Yapılan köprü ile ulaşım sorunu Belediyemizce ortadan kaldırıldı. Bu köprü Hacılıçay'ın her iki yakasında oturan vatandaşlarımızın ve okula giden öğrencilerimizin gidiş gelişlerini kolaylaştıracak. En önemlisi ise karşı köyde bir düğün, cenaze ya da davet olduğu zaman bağırarak sesini duyurmaya ve ıslıkla haberleşmeye çalışan vatandaşlarımızın çilesini sona erdirecek" diye konuştu.

20160812aw825067_06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber