Haber Expres'ten bir ilk...

Haber Expresten bir ilk...
Yaklaşık 10 yıldan bu yana Çarşamba'da yayın hayatını sürdüren Haber Expres Gazetesi 2015 yılı itibari ile bir ilke daha imza atmayı hedefliyor

10 yıl önce yayın hayatına başlayan Haber Expres Gazetesi İlçe de bir ilke daha imza atmayı hedefliyor. Yıllardır Çarşamba merkezi başta olmak üzere zaman zaman Salıpazarı ve Terme ilçesi ile Samsun gündemini sayfalarına taşırken köşe yazıları ve yorumları ile ilçenin nabzını ve gündemini tutmaya çalıştı.

2015 Yılı itibari ile Öğrenci, esnaf, bürokrasi, siyasetçi gibi ilçede yorumları ile hem ilçemizin hem çevre ilçelerin sıkıntılarını, eksiklerini, yapılmasını veya yapılmamasını istediğiniz sorunlarını haftalık veya günlük olarak KÖŞE YAZARI olarak gündeme getirecek gönüllü Köşe Yazarlarını hayatın gerçekleri arasına katmayı hedefliyor.

İlçede hemen herkesin gördüğü ancak hiç bir zaman dile getiremediği ve hatta yazıya dökemediklerini, kanun, yasa, ahlak ve örf adetlerimize ters gelmeyecek abadı içinde yorumlayacak ve bunları yazıya dökerek gazeteden yayımlatacak gönüllü KÖŞE YAZARLARI ile çalışmak istiyoruz. Bu görevi isteyen, içinde bu heyecanı yaşayan, gazetede köşe yazısı yazmak isteyen tüm gönüllü okuyucu ve vatandaşlarımızla birlikte yukarıda belirttiğim gibi Esnaf, Bürokrat ve Siyasetçi gibi hemen her dalda KÖŞE YAZARI olmak isteyenleri kadromuza katmayı hedefliyoruz..

Yine Resmi görevde olan veya olmayan Sağlık, Trafik, Diyanet (Dini konular), Ekonomi, Tarım, Spor, Asayiş gibi her konudan deneyimli, tecrübeli resmi müsaadelerini alarak yazıları ile okuyucularımızı bilgilendirecek KÖŞE YAZARLARININ yazı ve yorumlarını sizlerle paylaşmayı arzuluyoruz.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber