Güvenlik Görevlileri Toprağa Verildi

Güvenlik Görevlileri Toprağa Verildi
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Gökçeçakmak Barajı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Tuna ve Fuat Bölük önceki gün çalıştıkları iş yerinde ısınmak için teneke içinde yaktıkları ateşten çıkan gazdan kaynaklı zehirlenerek hayatlarını kaybetmişlerdi

 

İki güvenlik görevlisinin cenazesi bugün toprağa verildi

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Samsun’un Çarşamba ilçesi Gökçeçakmak Barajında güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Tuna ve Fuat Bölük gece elektriklerin kesilmesinin ardından, jeneratörün çalışmaması sonucu, ısınmak için buldukları bir tenekede odun yakarak köz haline dönüştürdükten sonra tenekeyi güvenlik kulübesinin içine koydular. Tenekeyi güvenlik kulübesinin içine koyan gençler, ateşten çıkan zehirli gazdan kaynaklı kulübenin içinde hayatlarını kaybettiler. Sabah iş yerine gelen diğer güvenlik görevlileri tarafından cesetleri bulunan gençler, bugün gözyaşları içinde toprağa verildiler.

Hayatını kaybeden gençlerden ilk olarak Murat Tuna’nın cenazesi Gökçeçakmak Köyü’nde bulunan kendi evinden alınarak, Gökçeçakmak Köyü Eğripelit Mahallesi’nde bulunan Gökçeçakmak Köyü Eğripelit Camii’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı köyde toprağa verildi. Murat Tuna evli ve bir çocuk babasıydı.

Murat Tuna’nın cenazesinin ardından Fuat Bölük’ün cenazesi de ikindi namazına müteakip Porsuk Köyü Merkez Camii’nde kılındı. Fuat Bölük porsuk köyü mezarlığında bulunan aile kabristanlığında toprağa verilirken cenazede, kendisi rahatsızlandığı için aynı iş yerinde çalışan kardeşini kendi yerine işe gönderen Osman Bölük’ün gözyaşlarına halim olamadığı görüldü. Edinilen bilgilere göre, cenaze öncesinde rahatsızlanan abi Osman Bölük, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

guvenlik-gorevlileri-topraga-verildi-(5).jpg

guvenlik-gorevlileri-topraga-verildi-(4).jpg

guvenlik-gorevlileri-topraga-verildi-(2).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber