Güvenli yapıların adresi: Taş Yapı

Güvenli yapıların adresi: Taş Yapı
Çarşamba ilçesinde kazandırdığı yapılarla adından söz ettiren Taş Yapı İnşaat, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor

İlçede yapılan yatırım ve hizmetler sonrasında artan nüfus yoğunluyla birlikte ilçedeki konuta olan talep giderek yoğunlaşıyor. Konut talebinde istihdamın yükselmesinin büyük etkisinin olduğu Çarşamba ilçesinde arsalar değerlendirilerek binalar inşaa ediliyor.

Yaptığı konutlarla kendini kanıtlayan ve adından söz ettiren Taş Yapı İnşaat, Çarşamba ilçesinde önemli konutlar kazandırma gayretinde olduklarını belirttiler. Taş Yapı İnşaat Sahibi Kadir Taş, “İlk olarak 1979 yılında temelleri atılan ve 1985 yılında kurumsal olarak faaliyetlerine başlayan Taş yapı İnşaat, başta lüks konut üretimi olmak üzere altyapı, üstyapı taahhüt projelerinde Türkiye'nin en önemli inşaat markalarından birisi olmuştur. Baktığımız zaman Samsun ve Çarşamba’da büyük yatırımlara öncülük ettik.Taş Yapı, güvenli konutların inşa edildiği bir firma olarak kendinden bahsettirdi.” şeklinde konuştu.

Çarşamba ilçesinde devam eden birçok projelerinin olduğunu belirten Kadir Taş, kısa sürede mevcut bina konutlarını tamamladıktan sonra yeni konut projeleri ile hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.

guvenli-yapilarin-adresi-tas-yapi-3.jpg

guvenli-yapilarin-adresi-tas-yapi-4.jpg

guvenli-yapilarin-adresi-tas-yapi-6.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber